Η άρνηση για προεδρία και το «θρίλερ» με τον πρόεδρο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σήμερα το απόγευμα θα συνεδριάσει το ΔΣ της ΠΑΕ με την ελπίδα ότι θα βγει πρόεδρος ώστε να ξεκινήσει να δουλεύει ο σύλλογος, μια εβδομάδα μετά την ανάδειξη της νέας διοίκησης.

Το ότι δεν αναδείχθηκε πρόεδρος από το διοικητικό συμβούλιο της προηγούμενης Παρασκευής δεν αποτελεί είδηση. Μπορεί όμως να αποτελεί και σήμερα. Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ θα συνεδριάσει σήμερα το απόγευμα με την ελπίδα ότι θα μπει μια τάξη στην ομάδα.

Το γεγονός ότι δεν αναδείχθηκε πρόεδρος την προηγούμενη Παρασκευή ίσως και να αποτελεί ένα μήνυμα για την… σημερινή διαδικασία. Το «θρίλερ» με την ανάληψη της προεδρίας χρειάζεται να τελειώσει σήμερα ώστε να αναδειχθεί ο άνθρωπος που θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας.

Όσο για το ποιος θα είναι αυτός; Μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί το παραμικρό. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι ΟΛΟΙ φοβούνται την ανάληψη τέτοιων καθηκόντων. Αυτός που έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην προεδρία του ΟΦΗ είναι ο Νίκος Μαχλάς τονίζοντας ότι θέλει να είναι το «αφεντικό» στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Για την θέση του προέδρου όλοι εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους – και εν μέρει αυτό το στοιχείο δείχνει την σοβαρότητα που διακρίνει εκείνους που δεν σκέφτονται την… «καρέκλα» αλλά τους κινδύνους και τις ευθύνες που έχει αυτή η θέση.

Όπως και να’ χει, αυτή η ιστορία χρειάζεται να τελειώσει σήμερα προκειμένου ο ΟΦΗ να «ξεμπλοκάρει» και να ξεκινήσει να κινείται προκειμένου ο σύλλογος να αρχίσει να λειτουργεί!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook