Παίκτη από την Βενεζουέλα στέλνουν στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παιχνίδια των μάνατζερ; Ίσως. Σενάρια δημοσιογράφων; Μπορεί. Όπως και να’ χει δημοσίευμα από την Βενεζουέλα φιλοξενεί δηλώσεις ποδοσφαιριστή που λέει ότι έρχεται στον ΟΦΗ!

Ο λόγος για τον επιθετικό Βίτο Μπελίνο που σύμφωνα με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «liderendeportes.com» τον προσέγγισε μάνατζερ μεταφέροντας του το ενδιαφέρον του ΟΦΗ. Μάλιστα, οι συνάδελφοι από την χώρα της Κεντρικής Αμερικής το προχωρούν ακόμα παραπέρα γράφοντας ότι ο παίκτης θα βρίσκεται στην Ελλάδα την Κυριακή!

Όπως λέει ο ίδιος από την πρωτεύουσα της Βενεζουέλας, το Καράκας: «Το συμβόλαιο μου με την Γκουαρανί έληξε. Η ομάδα ήθελε να ανανεώσουμε όμως εγώ ήθελα να φύγω» είπε αρχικά και συνεχίζει αναφερόμενος στο ταξίδι του στην Ευρώπη: «Κατά την διάρκεια των διακοπών μου όπου έκανα προπονήσεις, με προσέγγισε ένας μάνατζερ Αλέξανδρος Ασημακόπουλος που μου είπε ότι έχει επαφές με ελληνικές ομάδες». 

Ο ίδιος στην συνέχεια δεν θέλησε να ονομάσει σε ποια ομάδα έρχεται ωστόσο όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, αυτή η ομάδα είναι ο ΟΦΗ.

Ο Μπελίνο – στοιχεία του οποίου δεν μπορέσαμε να βρούμε – αγωνίστηκε φέτος στην δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της Βενεζουέλας, είναι επιθετικός και πέτυχε 6 γκολ.

Βεβαίως η περίπτωση του δεν μπορεί να ενδιαφέρει τον ΟΦΗ μιας και προς το παρόν δεν τίθεται θέμα απόκτησης ξένου ενώ συν τοις άλλοις στην ομάδα έχουν θέσει άλλες προτεραιότητες.

Και το κυριότερο; Στον ΟΦΗ δηλώνουν άγνοια για τον παραπάνω ποδοσφαιριστή θεωρώντας ότι πρόκειται απλά για σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook