Ηχηρό μήνυμα του Κώστα Κλάδου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο Κώστας Κλάδος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ. Ο νέος πρόεδρος του ΟΦΗ “άνοιξε την πόρτα” του ΔΣ για όποιον το επιθυμεί ενώ παράλληλα τονίζει ότι ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να απαντά σε “κακόβουλες αναφορές και προκλητικές δηλώσεις”.

Παράλληλα, ο Κώστας Κλάδος αποκαλύπτει ότι σκοπεύει να τιμήσει όλους εκείνους που έχουν προσφέρει στον ΟΦΗ τονίζοντας με νόημα ότι “η οικογένεια του ΟΦΗ επιβάλλεται να γίνει ακόμα πιο μεγάλη”.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του ΟΦΗ

“Στις άμεσες επιδιώξεις μου είναι να αναγνωρίσουμε την προσφορά όλων όσων συνέβαλαν να βρίσκεται ο ΟΦΗ στη  super league, από την ίδρυση του σωματείου μας έως και την ημέρα που εμείς αναλάβαμε. Θέλω ν’ αναγνωρισθεί η προσφορά αυτών που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο από την ίδρυση του ΟΦΗ έως σήμερα. Θεωρώ ότι είναι επιτακτική η ανάγκη να αποκατασταθούν οι τυχόν αδικίες που έγιναν. Ισως οι όποιες αδικίες έγιναν σε στιγμές έντασης από τους φιλάθλους ή από διοικητικά στελέχη. Ακόμη και σήμερα βασιζόμαστε στα αποτελέσματα της προσφοράς και της προσπάθειας αυτών των ανθρώπων. Ομως πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι και στα όποια λάθη έκαναν από αμέλεια, εμείς σήμερα έχουμε την ευκαιρία να διδαχθούμε απ αυτά, προκειμένου να μην τα επαναλάβουμε και συγχρόνως να αποφύγουμε τυχόν παραλήψεις, στη διάρκεια της δικής μας θητείας.  Γίνεται αντιληπτό γιατί οι δικές μας ευθύνες είναι πολύ μεγαλύτερες. Θέλω να γεφυρωθεί το όποιο ρήγμα έχει δημιουργηθεί, γιατί θα πρέπει να γίνει κατανοητό απ’ όλους ότι η οικογένεια του ΟΦΗ επιβάλλεται να γίνει ακόμη πιο μεγάλη, στο άμεσο και προσεχές μέλλον της ομάδας μας. Δεν έχουμε διαχωριστικές γραμμές. Ολοι μπορούμε και πρέπει να είμαστε μια οικογένεια.  Ο ΟΦΗ χάρις στη βοήθεια όλων μας έκανε υπερήφανους για πολλές δεκαετίες. Σήμερα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται τη βοήθεια όλων.  Είναι μια λεπτομέρεια που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε.  Οι υποχρεώσεις, αλλά και οι ανάγκες είναι μεγάλες. Δεν θέλω και δεν επιτρέπεται να υπάρχουν αντίπαλοι.  Εάν υπάρξουν τυχόν κακόβουλες αναφορές και προκλητικές δηλώσεις δεν θ απαντάμε γιατί απλά γνωρίζουμε ότι επιδίωξη τους είναι να μην επιτρέψουν να προχωρήσει η ομάδα μας στην υλοποίηση των στόχων που έχει θέσει. Σε ότι αφορά τη δική μας παραμονή δεν θα επιτρέψουμε κακόβουλες σκέψεις και πράξεις. Ολοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είμαστε ανοικτοί στην προσφορά του οποιουδήποτε, ή την συμμετοχή του στο Δ.Σ. ακόμη και με πρωταγωνιστικό ρόλο.”