4ωρο Διοικητικό Συμβούλιο στην ΠΑΕ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για περισσότερες από τέσσερις ώρες συνεδρίαζαν τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ που έφυγαν από το “Βαρδινογιάννειο” λίγο πριν τις 12.00 τα μεσάνυχτα. Επί τάπητος τέθηκαν τα οικονομικά ζητήματα της ΠΑΕ.

Αφού ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τους υπαλλήλους της ΠΑΕ, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας παρέμειναν στο “Βαρδινογιάννειο” όπου συνεδρίασαν για αρκετές ώρες βάζοντας τις πρώτες προτεραιότητες. Τους ανθρώπους της ομάδας απασχόλησαν ιδιαίτερα οι οικονομικές υποχρεώσεις που χρειάζεται να μπουν σε μια σειρά ενώ συν τοις άλλοις υπάρχει και το θέμα της εξασφάλισης φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας.

Όπως τονίζουν τα μέλη της ΠΑΕ “έγινε μια πολύ καλή κουβέντα που απασχόλησε όλα τα θέματα που αφορούν τον ΟΦΗ. Συζητήσαμε για αρκετή ώρα και μέσα σε καλό κλίμα για το πως θα λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα μας. Μόλις γίνει καταμερισμός των αρμοδιοτήτων του καθενός τότε θα έχουμε ακόμα καλύτερη λειτουργία”. 

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διοικητικό συμβούλιο όπου η ΠΑΕ θα οριστεί σε σώμα και στην συνέχεια, ευελπιστούμε, ότι ο σύλλογος θα ξεκινήσει να “ρολάρει” για να μπουν σε σειρά αρκετές – σημαντικές – υποθέσεις.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook