Ο Σισιτς και οι… άλλοι

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Επιθυμία της διοίκησης του ΟΦΗ είναι η παραμονή του Σλοβένου ενώ αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές περνάνε καθημερινά από το ¨μικροσκόπιο” του Αναστόπουλου.

Συνεχίζεται η προσπάθεια μεταγραφικής ενίσχυσης στον ΟΦΗ προκειμένου να δημιουργήσει ένα όσο το δυνατόν πιο ισχυρό ρόστερ ενόψει της δύσκολης φετινής σεζόν.

Και αν στην κρητική ομάδα στην επίσημη “πρώτη” την περασμένη Τετάρτη το “παρών” έδωσαν μόλις 14 παίκτες, εντούτοις καθημερινά ο Νίκος Αναστόπουλος “τσεκάρει” νεαρούς παίκτες που ενδεχομένως τις προσεχείς μέρες να αποκτηθούν από τον ΟΦΗ.

Μπανούσης, Μωϋσίδης, Αγριμάκης, Ντελέκος και Καλογιάννης συμμετέχουν στις προπονήσεις της κρητικής ομάδας και αν πείσουν τον “Αναστό” για την αξία τους τότε θα αποκτηθούν. Χθες έκανε προπόνηση και ο Μύρων Ανωγειανάκης ενώ πάντα στα υπόψιν είναι και ο Περογαμβράκης.  Άλλωστε ο ΟΦΗ μπορεί να κάνει απεριόριστες μεταγραφές παικτών έως 24 χρόνων.

Απο κει και πέρα, το γεγονός οτι η κρητική ομάδα μετά την μη αδειοδότησή της επιτρέπεται να προβεί σε μόλις τρεις μεταγραφές ή ανανεώσεις, την κάνει ιδιαίτερα προσεκτική στις τελικές καθοριστικές αποφάσεις της.

Ο Μίρνες Σισιτς από τα λεγομένα του το περασμένο διάστημα θέλει να παραμείνει στην ομάδα κάτι που είναι και επιθυμία της διοίκησης του ΟΦΗ οπότε πιθανώς ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο να επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Εν συνεχεία ο Σλοβένος  θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΟΦΗ αποτελώντας ένα από τα “βαριά χαρτιά” της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα. Επίσης επιθυμία από πλευράς ΟΦΗ είναι και ο Βερόν να συνεχίσει στην ομάδα.

Η κρητική ομάδα  θα παραμείνει στο Ηράκλειο μέχρι την επόμενη Κυριακή, 29 Ιουλίου και στην συνέχεια θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το τεχνικό τιμ της ομάδας πιστεύει ότι μέσα στο επόμενο 10ημερο θα έχει αποκτήσει σαφή άποψη για τα νέα πρόσωπα ώστε να αποφασίσουν ποιοι θα αποκτηθούν ενώ θα δρομολογηθούν οι παραμονές παικτών και οτι άλλο προκύψει, με το όνομα του Σήφη Δασκαλάκη να ακούγεται έντονα.

Σήμερα θα γίνει προπόνηση πρωί (8) και απόγευμα (7) στο γήπεδο “Θόδωρος Βαρδινογιάννης”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook