«Χοντρό» παιχνίδι παίζεται εις βάρος του ΟΦΗ με μεθοδεύσεις για το κλείσιμο του «Γεντί Κουλέ»!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

«Ύποπτο» και «βρώμικο» παιχνίδι εις βάρος του ΟΦΗ παίζεται τα τελευταία 24ωρα προκειμένου να κλείσουν το «Γεντί Κουλέ». Απίστευτα πράγματα με ελέγχους που δεν έγιναν ποτέ και απαιτήσεις για «θερμαινόμενο χλοοτάπητα»!

Ένας δυνατός και ενωμένος ΟΦΗ ενοχλεί και αυτό αποδεικνύεται στην πράξη πλέον μετά το νέο «πόλεμο» που ξεκίνησε εις βάρος της ομάδας. Αυτήν την φορά «σκοτεινοί κύκλοι» έχουν βάλει στο… «μάτι» το ΝΑΟ όλων των οπαδών της ομάδας, το «Γεντί Κουλέ» με σκοπό να το κλείσουν μειώνοντας την δύναμη του ΟΦΗ που δεν είναι άλλος από τον κόσμο του.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule στα γραφεία της ΠΑΕ έφτασε έγγραφο από την Σούπερ Λιγκ που ενημερώνει τον ΟΦΗ ότι επιτροπή της διοργανώτριας αρχής και της NOVA ήρθαν στο Ηράκλειο την Πέμπτη 12 Ιουλίου διενεργώντας αυτοψία και έλεγχο στο «Γεντί Κουλέ» κρίνοντας το ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ! Ένας έλεγχος που σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΟΦΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ! Όπως είναι κατανοητό, στον ΟΦΗ «έπεσαν από τα σύννεφα» μιας και δεν γνώριζαν τίποτα για τον έλεγχο ενώ δεν ήταν ΔΥΝΑΤΟΝ να γίνει και να μην το γνωρίζουν οι υπάλληλοι της ΠΑΕ!

Εκτός και αν μπήκαν στο «Γεντί Κουλέ» από τον… ουρανό και με αλεξίπτωτα!

Στον ΟΦΗ είναι εξοργισμένοι από το παραπάνω γεγονός και σκέφτονται να προχωρήσουν σε ακραίες αντιδράσεις αφού θεωρούν παράτυπο και παράνομο το παραπάνω γεγονός. Συν τοις άλλοις με το νόμο Ν2478/4 Νοεμβρίου 2011 που ψηφίστηκε στην Βουλή, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ για να κρίνει την καταλληλότητα αθλητικών εγκαταστάσεων είναι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση της Περιφέρειας ανά νομό! Πρώτα εκείνοι αποφασίζουν και στην συνέχεια στέλνουν τα απαραίτητα έγγραφα στην Σούπερ Λιγκ. Σύμφωνα με το νόμο «αρμόδιος φορέας για άδεια καταλληλότητας αθλητικών εγκαταστάσεων ανά νομό είναι ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης».

Άρα πως η Σούπερ Λιγκ κρίνει ακατάλληλο το γήπεδο του ΟΦΗ δίχως πρώτα να έχει αποφασίσει το αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας Κρήτης;

Ήδη, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και ο Βασίλης Ξημέρης είχαν προνοήσει για τον πόλεμο που θα δεχόταν η ομάδα και στις 29 Ιουνίου έστειλαν στην Περιφέρεια Κρήτης όλα τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται για να πάρει το «Γεντί Κουλέ» άδεια καταλληλότητας. Αυτά τα έγγραφα είχαν αποδέκτες τους κ. κ. Αρναουτάκη, Καρούντζο, Κουκιαδάκη, Κυριάκο Μαυράκη.

Το δεύτερο στοιχείο που δημιούργησε αναστάτωση στους ανθρώπους του ΟΦΗ είναι το έγγραφο που ήρθε, επίσης, από την Σούπερ Λιγκ και το οποίο αναφέρει ότι το «Γεντί Κουλέ» κρίνεται ακατάλληλο καθ’ υπόδειξη του Διευθυντή της Επιτροπής Αδειοδότησης Γιώργου Δημητρίου! Ο κύριος Δημητρίου έκρινε ακατάλληλο το «Γεντί Κουλέ» επειδή δεν είχε «θερμαινόμενο χλοοτάπητα»(!!), κάτι βέβαια που ελάχιστα γήπεδα διαθέτουν στην Ελλάδα!

Όπως γίνεται κατανοητό, στον ΟΦΗ έχει σημάνει γενικός συναγερμός αφού βλέπουν πως λίγες ημέρες μετά την… περίεργη ενέργεια του ΙΚΑ Ηρακλείου έρχονται τα… «μαντάτα» για το «Γεντί Κουλέ».

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι ισχυρισμοί της NOVA περί μη επαρκούς φωτισμού καταρρίπτονται από την στιγμή που η Διοικούσα Επιτροπή με πρόεδρο τον Βασίλη Ξημέρη είχε στείλει στην Σούπερ Λιγκ μια εμπεριστατωμένη μελέτη για το πώς θα βελτιωθεί ο φωτισμός! Ήδη, δηλαδή η ΠΑΕ είχε ενημερώσει τους αρμόδιους φορείς εδώ και τρεις μήνες!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook