«Σιγή ιχθύος» από τον Κώστα Κλάδο – «Σαφάρι» για την εύρεση ρευστού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

«Κλειστά χαρτιά», όσον αφορά την τοποθέτηση του για το πιο σημαντικό θέμα, κράτησε ο Κώστας Κλάδος στην συνεδρίαση του ΔΣ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ενώ άπαντες ξεκινούν «σαφάρι» για την εύρεση ρευστού.

Το παρόν στην συνεδρίαση του ΔΣ που πραγματοποιήθηκε στο «Βαρδινογιάννειο» έδωσαν το παρόν όλοι εκτός από τον Μιχάλη Λελεδάκη και η συζήτηση εστιάστηκε στην εύρεση χρημάτων ώστε να τρέξουν όλα τα ζητήματα που αφορούν τον σύλλογο.

Η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ το μεσημέρι της Δευτέρας και η οποία έλεγε «από την διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ, επίκειται η δημοσιοποίηση του μεγαλύτερου θέματος στην ιστορία της ομάδας μας προς την θετική κατεύθυνση. Η διοίκηση ζητάει από τους παράγοντες και φίλους του ΟΦΗ να είναι σε αναμονή» προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας που αγωνιούν για το ποιο θα είναι αυτό το θέμα.

Ο ίδιος ο Κώστας Κλάδος δεν έκανε γνωστά τα σχέδια του στην συνεδρίαση του ΔΣ μην κάνοντας γνωστό το τι ακριβώς σκέφτεται. Όπως τόνιζε ο ίδιος, θα δημοσιοποιήσει τις σκέψεις του μέσα στις επόμενες δύο ημέρες.

Το οικονομικό ζήτημα ήταν εκείνο που απασχόλησε το ΔΣ της ΠΑΕ όπου όλοι εστίασαν την συζήτηση στο πως θα βρεθεί ρευστό εν όψει των πρώτων υποχρεώσεων του συλλόγου. Ήδη, η εξασφάλιση ασφαλιστικής ενημερότητας κλείνει θετικά ενώ υπάρχει αισιοδοξία ότι το ίδιο θα γίνει κει με την φορολογική. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνει ακόμα ένα Διοικητικό Συμβούλιο ώστε να βρεθούν οι τρόποι που θα φέρουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Πάντως, αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι ούτε την Δευτέρα ορίστηκε σε σώμα το ΔΣ δίχως να γίνουν γνωστοί οι λόγοι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook