Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 3, 5 εκ. ευρώ τα άμεσα σχέδια του Κώστα Κλάδου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τις σκέψεις του για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 3, 5 εκ. ευρώ έκανε γνωστές ο Κώστας Κλάδος στο διοικητικό συμβούλιο με την συμμετοχή του κόσμου με ένα ποσό της τάξης των 100 ευρώ. Πάντως αυτήν την άποψη δεν δείχνουν να συμμερίζονται αρκετά μέλη της διοίκησης.

Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αναμένεται να προκηρυχθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και αφού γίνει μια προσεκτική μελέτη για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν στην ομάδα να προσελκύσουν το παραπάνω ποσό. Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν καλύφθηκαν με την ίδια επιτυχία οι προηγούμενες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου αφού η συνεισφορά του κόσμου ήταν ελάχιστη. Και πως να μην είναι όταν ζούμε σε περιόδους κρίσης όπου ΗΔΗ οι φίλαθλοι του ΟΦΗ έχουν δώσει αρκετά χρήματα για την ομάδα.

Την ιδέα για την προκήρυξη της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου έκανε γνωστή ο Κώστας Κλάδος κατά την διάρκεια του χθεσινοβράδυνου Δ.Σ. κάνοντας λόγο για προσδοκώμενα έσοδα ύψους 2, 5 εκ. ευρώ από τους φιλάθλους του ΟΦΗ με ένα ποσό της τάξης των 100 ευρώ από 25 χιλιάδες φίλους της ομάδας! 

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ σκοπεύει να προχωρήσει σε συναντήσεις με τραπεζικούς οργανισμούς και μάλιστα άμεσα ώστε κάποιες από αυτές να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Παρ’ όλα αυτά, την αισιοδοξία του Κώστα Κλάδου δεν συμμερίζονται αρκετά από τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ καθώς γνωρίζουν ότι ανάλογη προσπάθεια έγινε και από τις προηγούμενες διοικήσεις δίχως ωστόσο να προκύψει κάποιο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook