Μετά τον Σίσιτς σειρά παίρνουν και οι άλλοι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πλέον μένει να ξεκαθαριστεί ποιοι θα είναι οι άλλοι δύο παίκτες πάνω των 24 ετών που θα μεταγραφούν στον ΟΦΗ.

Σίσιτς, ο πρώτος! Ο Σλοβένος Μίρνες Σίσιτς θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα  του ΟΦΗ και την νέα χρονιά ανοίγοντας τον χορό των μεταγραφών της κρητικής ομάδας.

Πλέον μένει να ξεκαθαριστεί ποιοι θα είναι οι άλλοι δύο παίκτες πάνω των 24 ετών που θα μεταγραφούν στον ΟΦΗ αφού με την μη αδειοδότησή του δεν μπορεί να προβεί σε παραπάνω από τρεις ανανεώσεις ή μεταγραφές.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι περιπτώσεις των Βερόν και Δασκαλάκη. Τον Αργεντίνο έχουν βάλει στο μάτι πολλές ομάδες της Σούπερ Λίγκ και δεν πρόκειται για μία εύκολη περίπτωση.  Η περίπτωση του Δασκαλάκη είναι ελκυστική άλλα όλα θα κριθούν και από τις απαιτήσεις του παίκτη.

Από κει και πέρα ο ΟΦΗ μπορεί να κάνει απεριόριστες μεταγραφές παικτών κάτω των 24 ετών και καθημερινά…. παρελαύνουν από το ΒΑΚ νεαροί ποδοσφαιριστές που περνάνε από το μικροσκόπιο του Νίκου Αναστόπουλου.

Στόχος είναι να βρεθούν οι κατάλληλοι και αν είναι δυνατόν να είναι στην αποστολή της ομάδας που θα αναχωρήσει την Κυριακή για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΟΦΗ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook