Αποκαλύψεις από Κλάδο…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Το 1979 ο σκηνοθέτης Φράνσις Φορντ Κόπολα κέρδισε το χειροκρότημα με την επική φαντασμαγορική ταινία “Αποκάλυψη Τώρα” που αποτελεί μέχρι σήμερα ένα πολεμικό έπος, με δυνατό αντιπολεμικό μήνυμα και μεγαλειώδεις σκηνές.

Σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Κώστας Κλάδος θα προβεί στην δική του… Αποκάλυψη κρατώντας όλους μας σε αγωνία τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά την προαναγγελία της δημοσιοποίησης “Του μεγαλύτερου θέματος στην ιστορία της ομάδας που οδεύει προς την θετική κατεύθυνση”. Η διοίκηση ζήτησε όλες αυτές τις μέρες από τους παράγοντες και φίλους του ΟΦΗ να είναι σε αναμονή.Και αυτό έγινε έστω και αν κράτησε κάπως παραπάνω…

Η αναμονή αυτή τελειώνει όμως και σήμερα στις 14.30 (live- Athletic Radio 1042,, GENTIKOULE) ο πρόεδρος του ΟΦΗ στα γραφεία της εταιρεία Κλάδος Security A.E. , που είναι στην οδο Ελευθερίου Βενιζέλου 260 στο Γάζι,  θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ.

  • Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

“Ο κ. Κώστας Κλάδος θ’ αναφερθεί στη προσπάθεια-σχεδιασμό που έχει ξεκινήσει και αφορά ολοκληρωμένη πρόταση που δίνει οριστική λύση στη διάσωση του ΟΦΗ”.

Μένει να δούμε αν θα κερδίσει και αυτός το χειροκρότημα με την δική του Αποκάλυψη…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook