Θανάσης Καρούντζος στο Gentikoule: «Το γήπεδο του ΟΦΗ θα πάρει άδεια»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Κανένα θέμα μη χρησιμοποίησης του «Γεντί Κουλέ» δεν τίθεται όπως τόνισε ο Θανάσης Καρούντζος μιλώντας στο Gentikoule. «Υποχρέωση μου να βοηθήσω τον ΟΦΗ» τόνισε ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Παρά τα εμπόδια που μπαίνουν από «τρίτους» για να μην παίζει ο ΟΦΗ στο ΝΑΟ ΤΟΥ, όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να μπει κανένα στην χρήση του «Γεντί Κουλέ». Πολύ περισσότερο από την στιγμή που τις άδειες καταλληλότητας δεν τις χορηγούν «υπόγεια» κέντρα αποφάσεων όπως η Σούπερ Λιγκ με την ΕΠΟ αλλά οι κατά τόπου Αποκεντρωμένες Διοικήσεις.

Αρμόδιος για αυτό το θέμα στο Ηράκλειο είναι ο Θανάσης Καρούντζος που τόνισε με δηλώσεις του στο Gentikoule ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα ακαταλληλότητας του γηπέδου του ΟΦΗ. «Φεύγοντας από την Κρήτη, θεωρώ υποχρέωση μου με αυτήν μου την απόφαση να τιμήσω τον ΟΦΗ» είπε χαρακτηριστικά ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που αποχωρεί από την Κρήτη για να αναλάβει τα ίδια καθήκοντα στην Μακεδονία.

Στην συνέχεια ο κύριος Καρούντζος δεσμεύτηκε, μιλώντας στο Gentikoule, μάλιστα πως δεν πρόκειται να παρουσιαστεί κανένα απολύτως πρόβλημα: «Όλα τα προβλήματα μπορούν να ξεπεραστούν γιατί η νέα διοίκηση του ΟΦΗ έχει την βούληση να τα ρυθμίσει. Έχω την άποψη ότι η ιστορική έδρα του ΟΦΗ που έχει άμεση σχέση με την ιστορία του συλλόγου θα χρησιμοποιηθεί χωρίς να παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα». Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η οριστική απόφαση θα παρθεί την επόμενη Τετάρτη λέγοντας ότι «η επιστροπή θα μεταβεί στο γήπεδο την Δευτέρα ή την Τρίτη όπου θα εξετάσει τον χώρο. Θα μου κάνει την εισήγηση της και μέχρι την Τετάρτη θα έχω πάρει την απόφαση μου. Είναι η δική μου δέσμευση προς την διοίκηση του ΟΦΗ πως δεν θα παρουσιαστεί κανένα απολύτως πρόβλημα».

Τέλος, ο Θανάσης Καρούντζος τάσσεται στο πλευρό του ΟΦΗ παρά την αποχώρηση του από την Κρήτη τονίζοντας ότι «ο ΟΦΗ περνάει δύσκολες στιγμές όμως παρ’ όλο που φεύγω θα συνεχίζω να τον στηρίζω όπου χρειαστεί».