Να «ανοίξει» ο φάκελος του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Και μετά την απόφαση σε βάρος του ΟΦΗ για την αδειοδότηση τί; Υπάρχει δρόμος αντίδρασης; Μπορεί να ανατραπεί η ποινή-μαχαιριά σε βάρος της κρητικής ομάδας;Ο ΟΦΗ οφείλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες, έστω και αν αυτές είναι λίγες.

Οφείλει να αντλήσει δύναμη και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα αγανάκτησης προς πάσα κατεύθυνση. Νομικά, πολιτικά, δυναμικά. Με όλη του τη δύναμη και τη φωνή που διαθέτει. Προς την ΕΠΟ, την Βουλή, ακόμη και τον Πρωθυπουργό. Ο χρόνος είναι λίγος. Οι πολιτικές δυνάμεις του  τόπου οφείλουν να συγκινηθούν και να ζητήσουν επιτέλους  την ισονομία που αυτή η ομάδα δικαιούται.Και αν δεν την λάβουν, τότε οφείλουν όλοι όσοι εκλέγονται πολιτικά στο Ηράκλειο, να αποχωρήσουν από τις θέσεις τους.

Δεν πρέπει να «περάσει» στο ντούκου, το δράμα που βιώνει ο ΟΦΗ και ο βρώμικος πόλεμος που δέχεται δυο χρόνια τώρα από το παρασκήνιο. Η Κρήτη πρέπει να στείλει την απάντηση της. Και να ζητήσει την παρέμβαση του Κράτους σε αυτήν την κωμωδία που λέγεται Ελληνικό  ποδόσφαιρο.

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και εξέταση των κριτηρίων που ο ΟΦΗ δεν αδειοδοτήθηκε. Είναι νόμιμη η καταδίκη του ΟΦΗ; Πως αποδεικνύεται αυτό και με ποια κριτήρια ελήφθη η απόφαση αυτή; Να «ανοίξει» ο φάκελος του ΟΦΗ και να μαθευτεί όλη η αλήθεια. Όχι αυτή που «πλασάρουν»  οι διορισμένοι υπάλληλοι μιας επιτροπής που κλήθηκε να αποφασίσει για το μέλλον μιας από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδος, χωρίς ίχνος ευαισθησίας  και με κριτήρια που σαφώς και πρέπει να ελεγχθούν.

Σε ποιους δίνουν λόγο οι άνθρωποι αυτοί; Όλα στο φώς. Για να μαθευτεί η αλήθεια. H χθεσινή απόφαση μιας διορισμένης επιτροπής σε βάρος μιας από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδος, που εκφράζει την Κρήτη, καθιστά επιτακτική την «αφύπνιση»  όλων. Κανείς, μα κανείς δεν πρέπει να μείνει θεατής σε αυτήν την κρίσιμη ώρα.Είναι το τελευταίο χαρτί του ΟΦΗ σε αυτήν την ιστορία. Και πρέπει- με όσες πιθανότητες έχει- να το παίξει δυνατά, μήπως  και προκαλέσει μια παρέμβαση ουσιαστική παρέμβαση  και αποτραπεί  ένα μεγάλο έγκλημα που πάει να διαπραχθεί και θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook