Φορτσάρει για μεταγραφές….

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τσιρίλο, Παπάζογλου και Κουτσιανικούλης βρίσκονται σε πρώτο ρόλο όσο αφορά την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ. 

Ο ΟΦΗ κοιτάζει την ενίσχυση του ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου καθώς είναι από τις ομάδες που έχει μείνει πίσω όσον αφορά την μεταγραφική της ενίσχυση, ενώ και οι λύσεις είναι περιορισμένες καθώς η ομάδα μετά και την ανανέωση του συμβολαίου του Μίρνε Σίσιτς  έχει δικαίωμα για δύο μεταγραφές-ανανεώσεις.

Όσον αφορά την ενίσχυση του ο ΟΦΗ είναι διατεθειμένος να “ξοδέψει” την μία μεταγραφή από τις δύο που του έχουν απομείνει για παίκτες άνω των 24 στο πρόσωπο του Μπρούνο Τσιρίλο. Ο 35χρονος (γεν. 21 Μαρτίου 1977) πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του μετά την αποχώρηση των Ταυλαρίδη και Γεωργίου φαντάζει μια καλή λύση για το κέντρο της άμυνας.

Στον ΟΦΗ βέβαια κοιτανε και την ενίσχυση της ομάδας στην επίθεση. Οι περιπτώσεις που κοιτάει ο ΟΦΗ είναι αυτές των Βασίλη Κουτσιανικούλη και Θανάση Κουτσιανικούλη. Οι δύο παίκτες αν αποκτηθούν θα βρίσκονται και στο ηλικιακό όριο που θέτει η superleague καθώς αμφότεροι είναι 24 ετων. Με τον πρώτο ‘οπως αποκάλυψε χθες το Gentikoule έχει γίνει ήδη μία πρώτη κρούση με τον Λαρισαίο να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στον ΟΦΗ βλέποντας και ο ίδιος ότι στενεύουν τα περιθώρια για να ψάξει εναλλακτικές προτάσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Εξελίξεις στην υπόθεση Κουτσιανικούλη δεν αποκλείεται να προκύψουν ακόμα και άμεσα, δηλαδή μέσα στις επόμενες τρεις με τέσσερις ημέρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook