Συνεχίζει την προετοιμασία περιμένοντας τις εξελίξεις

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Την Τετάρτη θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι η αποστολή του ΟΦΗ και μέχρι τότε θέλει να έχει ξεκαθαρίσει τα διοικητικά και μεταγραφικά του θέματα. 

Εν αναμονή των εξελίξεων βρίσκονται στον ΟΦΗ για όλα τα “ανοικτά” του ζητήματα.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι διοικητικές εξελίξεις με τον ΟΦΗ να είναι σε αναζήτηση νέου προέδρου. Ο χαμός του πατέρα του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Κώστα Κλάδου, πάγωσε προσωρινά τις εξελίξεις όμως την εβδομάδα που έρχεται αναμένεται η ανάδειξη του νέου προέδρου.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα μεταγραφικά θέματα της κρητικής ομάδας με τις συζητήσεις με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους να κορυφώνονται από βδομάδα.  Τσιρίλο, Παπάζογλου και Κουτσιανικούλης είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας και τα πάντα θα κριθούν από το αν θελήσουν να ρίξουν το υψηλό κασέ τους.

Σταθερά στην πρώτη γραμμή είναι η υπόθεση του Βερόν αλλά και του  Σήφη Δασκαλάκη.

Από κει και πέρα η προετοιμαασία συνεχίζεται επί κρητικού εδάφους παρουσία και του Βάντο που επέστρεψε στο Ηράκλειο. Από την χθεσινή προπόνηση απουσίασε ο Καμπάνταης που βρίσκεται στην Αθήνα για να τον δει από κοντά ο γιατρός που τον παρακολουθεί.

Την Τετάρτη η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook