Σίσιτς: «Περιμένω σήμερα να μιλήσω με τον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μίρνες Σίσιτς με δηλώσεις του στο Gentikoule τόνισε ότι περιμένει τον ΟΦΗ να μιλήσουν εκ νέου υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι δική του επιθυμία είναι να τηρηθεί η συμφωνία που έγινε.

Εκεί που η παραμονή του «Σίλε» φαινόταν σίγουρη, τα στοιχεία των τελευταίων ημερών δημιουργούν διαφορετικές συνθήκες για την δική του υπόθεση.

Να τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός συναντήθηκε με τον Κώστα Κλάδο την προηγούμενη Τρίτη όπου συμφώνησαν για την επόμενη περίοδο.

Σύμφωνα με όσα τονίζει ο Μίρνες Σίσιτς «με τον κύριο Κλάδο συμφωνήσαμε μέσα σε 5 λεπτά. Είχαμε συμφωνήσει για 80 χιλ. ευρώ συν 50.000 μπόνους με αριθμό συμμετοχών και παραμονή στο πρωτάθλημα. Όμως, λίγες ημέρες αργότερα με ενημέρωσαν ότι αυτή η συμφωνία δεν ισχύει και μου έκαναν μειωμένη πρόταση και δίχως τα παραπάνω μπόνους που ισχύουν σε περίπτωση που βοηθήσω την ομάδα».

Στην συνέχεια, ο Σλοβένος τονίζει στο Gentikoule ότι «περιμένω να μιλήσω σήμερα με τον ΟΦΗ. Αγαπάω την ομάδα και θέλω να μείνω, αλλά όχι κάτω από αυτές τις συνθήκες. Εφόσον δεν τηρηθούν όσα είπαμε την προηγούμενη εβδομάδα, τότε εγώ θα φύγω την Τρίτη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook