Σε προτεραιότητα μπαίνει ο φάκελος για την ΕΕΑ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ξεκίνησαν την δουλειά στον ΟΦΗ με προτεραιότητα να μπαίνει η κατάθεση του φακέλου στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

«Σήκωσαν τα μανίκια» τα μέλη του ΔΣ που βάζουν σε προτεραιότητα ώστε να κατατεθεί ο φάκελος στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και να μην υπάρχει πρόβλημα με την συμμετοχή του ΟΦΗ στο επόμενο πρωτάθλημα.

Ο φάκελος του ΟΦΗ δεν έχει παραλείψεις και είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από αυτούς των υπόλοιπων ομάδων. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην ΠΑΕ, ο φάκελος του ΟΦΗ δεν έχει πρόβλημα με την μετοχική σύνθεση του συλλόγου και πλέον υπάρχουν δύο εκκρεμότητες.

Η μια αφορά την κατάπτωση της εγγυητικής όπου πρέπει να καλυφτούν τα χρήματα που δόθηκαν στον Σταυρακάκη για να εξοφληθεί και η άλλη την εξασφάλιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας.

Για να συμπληρωθούν αυτές οι παραλείψεις, χρειάζεται ένα ποσό περίπου στις 300 χιλ.ευρώ που είναι απαραίτητο ώστε να μην παρουσιαστεί κανένα απολύτως πρόβλημα και να είναι πλήρης ο φάκελος που θα κατατεθεί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook