Παπάζογλου, Τσιρίλο και Σίσιτς σε προτεραιότητα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

 

Αγώνα δρόμου κάνουν στον ΟΦΗ προκειμένου να κλείσουν τρία μέτωπα μέσα στις επόμενες ημέρες. Παπάζογλου, Τσιρίλο και Σίσιτς είναι οι τρεις προτεραιότητες που μπαίνουν από Μαχλά και Αναστόπουλο.

Οι δυο τους είναι εκείνοι που κινούν τα νήματα στον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΟΦΗ και οι τρεις παραπάνω ποδοσφαιριστές αποτελούν τους κυριότερους στόχους.

Σκοπός των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι να κλείσουν αυτές οι τρεις υποθέσεις ώστε να ξεκινήσουν οι προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας και για αυτόν τον λόγο “φουλάρουν” τα τελευταία 24ωρα επικεντρώνοντας την  προσοχή τους εκεί.

Το θέμα του Σίσιτς θα κλείσει σήμερα. Θετική ή αρνητικά. Ο Σλοβένος θα συναντηθεί το απόγευμα με τους Μάνθο Πουλινάκη και Νίκο Μαχλά, οπότε θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Για τον Θανάση Παπάζογλου και τον Μπρούνο Τσιρίλο, οι άνθρωποι του ΟΦΗ είναι σε συνεχείς συζητήσεις μαζί τους. Ήδη, οι δύο ποδοσφαιριστές είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να φορέσουν τα “ασπρόμαυρα” και να κατηφορήσουν στην Κρήτη. Ωστόσο, για να προχωρήσουν  οι συζητήσεις θα πρέπει να μπουν σε περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν το οικονομικό αλλά και τα πλάνα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook