Ανακοίνωση ΟΦΗ για το θέμα Σίσιτς – «Πιστοί στο πλάνο για οικονομική εξυγίανση»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Επίσημη θέση πήρε ο ΟΦΗ για την υπόθεση Σίσιτς τονίζοντας ότι ακολουθεί οικονομικό σχέδιο με στόχο την οικονομική εξυγίανση της ομάδας δίχως ωστόσο να αναφέρει αν έχει κλείσει οριστικά το θέμα παραμονής του.

Έπειτα από τρεις ημέρες συζητήσεων και διαβουλεύσεων ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Σλοβένο, η ΠΑΕ πήρε επίσημα θέση αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών. Στην ανακοίνωση της αναφέρει ότι ο Σλοβένος απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έγινε καταθέτοντας του «συγκεκριμένη οικονομική πρόταση» όπως τονίζει ενώ υπογραμμίζει ότι αυτό έγινε στα πλαίσια του στόχου της οικονομικής εξυγίανσης.

Παρ’ όλα αυτά, στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ δεν «κλείνει» το θέμα παραμονής του στην ομάδα αφού δεν γίνεται καμία αναφορά στο αν το ενδιαφέρον του ΟΦΗ έπαψε να ισχύει.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Προκειμένου να μην υπάρχει εσφαλμένη ενημέρωση για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μίρνες Σίσιτς, η ΠΑΕ ΟΦΗ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι στον ποδοσφαιριστή έγινε μια συγκεκριμένη πρόταση, μέσα στο οικονομικό πλάνο που έχει αποφασιστεί για την φετινή αγωνιστική περίοδο, την οποία ο ποδοσφαιριστής δεν δέχθηκε. Αυτή είναι η αλήθεια και οτιδήποτε άλλο αιωρείται, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ούτε εκφράζει την θέση της ΠΑΕ.

ΠΑΕ ΟΦΗ κάνει επίσης γνωστό ότι θα μείνει πιστή στο οικονομικό πλάνο που έχει καταρτίσει για όλες τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με μεγάλο στόχο την οικονομική εξυγίανση της εταιρίας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook