Θέλει ακόμα δουλειά…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την ήττα με 2-0 γνώρισε στο ΒΑΚ από τον Εργοτέλη ο ΟΦΗ, με τους “ασπρόμαυρους” να δείχνουν πως ακόμα θέλουν δουλειά. Πολύ καλή παρουσία από τους Μπανούση, Γουναρίδη και Αγριμάκη.

Οι “κιτρινόμαυροι” έδειξαν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τους παίκτες του ΟΦΗ να έχουν κάποια ξεσπάσματα και να έχουν κάποια καλά 5λεπτα στο παιχνίδι. Άλλωστε στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς κανείς δεν μπορεί να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο το βέβαιο που μπορεί να πει κανείς η ανάγκη για ενίσχυση.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με σύστημα 4-3-3 το παιχνίδι. Ο Γουναρίδης ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Ζαχαράκης δεξί μπακ, ο Βάντο αριστερό και οιΔαλκιδης-Σόουζα αποτελούσαν το αμυντικό δίδυμο. Ο Παπαδιος αγωνίστηκε σαν  αμυντικό χαφ και μπροστά του ήταν οι Χαζτηκοσμάς- Ζορμπάς. Στην επίθεση δεξιά αγωνίστηκε ο Μωραϊτης, αριστερά ο Ροβύθης και στην κορυφή ο Μωραΐτης.

Στην επανάληψη για τον ΟΦΗ ξεκίνησαν το παιχνίδι οι Αγριμάκης, Κολιακουδάκης, Τζορμπατζίδης, Χαριτωνίδης, Μονιάκης, Χατζηκοσμάς, Βιτώρος, Ανωγειαννάκης, Μπανούσης, Νύκταρης, Καλογρίδης. Αγωνίστηκαν ακόμα και οι Βάντο και Βιτώρος.

Για τον Εργοτέλη ο Σίνισα Γκόγκιτς επέλεξε ένα σχήμα με τους Καβουσάκη, Σαρρή, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Κατσικοκέρη, Χαντί, Τζανακάκη, Πρωτογεράκη, Κοζορώνη, Μπουχαλάκη και Ρέντζα. Στην επανάληψη ξεκίνησαν οι Αθανασίου, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Κατσικοκέρης, Μπουρσέλης, Κουτσιανικούλης, Κούτρι, Κοζορώνης, Ρέντζας και Ουέλιγκτον. 

Οι “κιτρινομαυροι” ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι με το σουτ του Κατσικοκέρη στο 9΄ να περνάει άουτ. Στο 13΄ η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς έχασε σπουδαία ευκαιρία να “ανοίξει” το σκορ όταν χάθηκε διπλή ευκαιρία. Ο Κατσικοκέρης, σε θέση τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να “νικήσει” τον Γουναρίδη που απέκρουσε και στην συνέχεια της φάσης ο Ρομάνο πλάσαρε σε σχεδόν κενή εστια, ο Δαλκίδης έδιωξε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον ΟΦΗ ήρθε λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Μπανούσης και Χατζηκοσμάς άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο τελευταίος βρήκε σωστά τον Μωραΐτη, ο οποίος μπήκε ωραία μέσα στην περιοχή και στην συνέχεια ανατράπηκε από τον Τζανακάκη, ο οποίος υπέπεσε στο πέναλτι. Ο Μπανούσης ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Καβουσάκη να αποκρούει με τα πόδια και να κρατάει ανέπαφη την εστία του.

Με την έναρξη της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Κατσικοκέρη.  Στο 44΄ο ΟΦΗ έχασε την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίδια όταν το σουτ του Καλογρίδη έδιωξε σε κόρνερ ο Αθανασίου. Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο ΟΦΗ έχασε νέα ευκαιρία όταν το σουτ του Ανωγειαννάκη, απομάκρυνε σε κόρνερ ο Αθανασίου.  Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι  διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν ο Ευαγγέλου εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά που του έγινε και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

Το παιχνίδι ήταν διάρκειας 80 λεπτών.

Mπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook