Και επίσημα Παπάζογλου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την φανέλα του ΟΦΗ θα αγωνίζεται για τον επόμενο χρόνο ο Θανάσης Παπάζογλου που υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα έναν.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο 24χρονος επιθετικός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ: «Έρχομαι με την καλύτερη διάθεση για να προσφέρω και να αναδειχτώ και εγώ μέσα από την ομάδα και η ομάδα μέσα από μένα. Θέλω να πετύχω περισσότερα πράγματα με τη νέα μου ομάδα. Ο κόσμος που ξέρω πόσο αγαπά τον ΟΦΗ θα πρέπει να είναι δίπλα μας και με την βοήθεια του να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και ειδικότερα στην έδρα μας που είναι η δύναμη μας. Να έχουμε υγεία και αυτοσυγκέντρωση και εύχομαι όλα να πάνε καλά».

Οι διαπραγματεύσεις ήταν πολύωρες καθώς ο μεν ΟΦΗ ήθελε συμβόλαιο 2 ετών, ο δε Παπάζογλου για 1 με την λύση τελικά να βρίσκεται στο 1 + 1. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις συζητήσεις έλαβε μέρος και ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο Παπάζογλου θα αναχωρήσει την Πέμπτη για την Θεσσαλονίκη προκειμένου να μαζέψει τα πράγματα του και στην συνέχεια θα επιστρέψει στην Κρήτη το Σάββατο για μόνιμη εγκατάσταση ενώ θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό κόντρα στην Επισκοπή.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ

Παίκτης του ΟΦΗ για τα επόμενα 1+1 χρόνια είναι ο Θανάσης Παπάζογλου (30/3/88) ο οποίος ήρθε σήμερα το μεσημέρι στο Ηράκλειο και το απόγευμα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Η συμφωνία με τον νεαρό επιθετικό είναι για ένα χρόνο και υπάρχει οψιόν από πλευράς ΟΦΗ για το δεύτερο έτος της συμφωνίας.

Οι υπογραφές έπεσαν παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Μάνθου Πουλινάκη, του αντιπροέδρου και υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκου Μαχλά, ενώ ιδιαίτερη συζήτηση με τον παίκτη είχε και ο προπονητής της ομάδας Νίκος Αναστόπουλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook