Ταουσιάνης: «Ο ΟΦΗ θα εμπνεύσει τον Παπάζογλου»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 ο Γιάννης Ταουσιάνης σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ του Θανάση Παπάζογλου τονίζοντας ότι ο ΟΦΗ έκανε την πιο σωστή επιλογή για την θέση του επιθετικού.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στον Αστέρα Τρίπολης και μάλιστα την Τετάρτη ο ικανός τεχνικός ήταν από τους πρώτους που επικοινώνησε μαζί του για να τον συγχαρεί για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ. Ο Γιάννης Ταουσιάνης τόνισε ότι ο 24χρονος φορ δεν είναι “φορ περιοχής” αλλά ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει με αρκετούς διαφορετικούς τρόπους”.

Αναλυτικά όσο είπε ο Γιάννης Ταουσιάνης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2

Για την επικοινωνία που είχε ο ίδιος με τον Θανάση Παπάζογλου: “Δεν είπα τίποτα παραπάνω στον Θανάση από την αλήθεια. Ήρθε σε μια ομάδα που θα του δώσει τις συνθήκες για να παίξει. Έχει δύναμη από τον κόσμο να αντλήσει και αυτό είναι ένα κίνητρο για κάθε παίκτη. Είναι ένας παίκτης που θα βοηθήσει και θα βοηθηθεί. Έχει άριστα σωματικά προσόντα. Παρά το ύψος του μπορεί να παίξει και με κάτω τον μπάλα. Έχει όρεξη για δουλειά και πολλές φορές στον Αστέρα δούλευε μόνος του μετά τις προπονήσεις. Ο ΟΦΗ θα τον εμπνεύσει να βγάλει αυτά που έχει”.

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Θανάση Παπάζογλου: “Ο Θανάσης αρέσκεται να συμμετάσχει στο παιχνίδι. Του αρέσει να συμμετέχει, να παίρνει ενέργειες πάνω του. Είναι ένας παίκτης που κινείται στον χώρο και μπορεί να δημιουργεί πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Ζητάει μπάλα και δεν είναι μόνο ένας παίκτης περιοχής”.

Για το αν θα μπορεί να βοηθήσει το παιχνίδι του ΟΦΗ: “Έχει τα στοιχεία για να ανταποκριθεί και στους δύο τρόπους παιχνιδιού που παίζει ο ΟΦΗ. Επιθετικό παιχνίδι εντός έδρας και με αντεπιθέσεις εκτός. Η δύναμη που ασκείται στην έδρα αναγκάζει τους αντιπάλους να παίζουν πιο κλειστά στο “Γεντί Κουλέ”. Είναι ότι πρέπει για τον παίκτη αυτό το στυλ παιχνιδιού. Ακόμα και στις αντεπιθέσεις έχει την δυνατότητα να προσφέρει. Όπως και να αγωνιστεί ομάδα μπορεί να αντεπεξέλθει. Έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ και σιγουρα έχει δουλέψει σωστά τακτικά καθώς δούλεψε σε μια μεγάλη ομάδα”.

Για την δίψα να αποδείξει την αξία του: “Είναι ένα κίνητρο. Όταν πρωτοείδε ο κόσμος αυτό τον παίκτη σε μικρή ηλικία έκανε εντύπωση σε όλους. Κάποια στιγμή οι τραυματισμοί τον φέρανε πίσω. Πήγε στον ΠΑΟΚ και είχε λίγες συμμετοχές. Όμως νομίζω πως θα είναι διψασμένος για μπάλα και σε συνδυασμό με αυτό που επικρατεί στο “Γεντί Κουλέ” είναι κίνητρα για να δούμε κατι καλό από αυτόν τον ποδοσφαιριστή”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook