Το μήνυμα του ΟΦΗ στον «Κούτσια» για την αγωνιστική αναγέννηση του

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η επιθυμία των ανθρώπων του ΟΦΗ και η πίστη του Νίκου Αναστόπουλου στις ικανότητες του Βασίλη Κουτσιανικούλη είναι τα μεγάλα “συν” στην υπόθεση απόκτησης του και κόντρα στις οικονομικές απαιτήσεις του 24χρονου μεσοεπιθετικού.

Όπως γράψαμε και χθες, ο ΟΦΗ είχε το πρώτο τετ α τετ με τον Λαρισαίο ποδοσφαιριστή – έπειτα βέβαια από αρκετές τηλεφωνικές επικοινωνίες – και ουσιαστικά του επισημοποίησε το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του.

Και μπορεί στον ΟΦΗ να μην έχουν ανεβάσει την οικονομική πολιτική τους όμως η πραγματικότητα είναι πως ο τρόπος προσέγγισης είναι εκείνος που κάνει την διαφορά, όπως αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο και στην υπόθεση του Θανάση Παπάζογλου. Στην χθεσινή συνάντηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη με τους Μάνθο Πουλινάκη και Νίκο Μαχλά, του έδωσαν να καταλάβει πως στον ΟΦΗ θα έχει την ευκαιρία να αναγεννηθεί αγωνιστικά ενώ του τόνισαν ότι άπαντες τον πιστεύουν αρκετά όπως και ο Νίκος Αναστόπουλος.

“Έλα στον ΟΦΗ και θα αναγεννηθείς” ήταν η ατάκα που είπαν στον Βασίλη Κουτσιανικούλη οι άνθρωποι του ΟΦΗ που ήδη ήταν σε “ανοικτή γραμμή” μαζί του.

Η εμπιστοσύνη και ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισαν τον 24χρονο μεσοεπιθετικό είναι και η διαφορά σε σχέση με την πρόταση που του έγινε. Πρόταση που αντιστοιχεί σε συμβόλαιο ενός έτους, ύψους 50 χιλ. ευρώ + 65 χιλ. που θα πάρει ως αποζημίωση από τον Εργοτέλη για την λύση του συμβολαίου του.

Ο ίδιος εμφανίστηκε διστακτικός στην πρόταση που του έγινε όμως παράλληλα γνωρίζει πως μπορεί να αφήσει πίσω του τα τρία τελευταία χρόνια που τον έφεραν αρκετά πίσω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Άλλωστε και ο ίδιος δεν κρύβει ότι “γουστάρει” να φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ αφού θα παίζει με έναν προπονητή που πιστεύει πολύ σε αυτόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook