Ιωαννίδης στο Gentikoule: «Γίνεται κάτι καλό στον ΟΦΗ και είμαι θετικός»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δηλώσεις του στο Gentikoule, o Γιώργος Ιωαννίδης διέψευσε τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας με την ΑΕΚ και δήλωσε θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στην αριστερή πλευρά, όσο και στον άξονα είναι ένας από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του ΟΦΗ και ο ίδιος μιλώντας στο Gentikoule εμφανίζεται απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Κρητική ομάδα.

Μάλιστα, διαψεύδει τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για «μετακόμιση του στην ΑΕΚ» τονίζοντας ότι «με τους ανθρώπους της ΑΕΚ έχω μιλήσει μια φορά και τίποτα παραπάνω».

Ο Γιώργος Ιωαννίδης τόνισε στο Gentikoule ότι «είμαι πολύ θετικός για τον ΟΦΗ. Με την ομάδα ασχολούνται νέοι άνθρωποι που θέλουν να δημιουργήσουν κάτι νέο και εμένα με βρίσκει απόλυτα θετικό. Έχω μιλήσει με τον κύριο Αναστόπουλο που με την συμπεριφορά του μου έχει δείξει ότι θέλει πραγματικά να έρθω στον ΟΦΗ».

Πάντως, η περίπτωση απόκτησης του δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει αν δεν λύσει το συμβόλαιο του αφού ο ίδιος δεν θέλει να φύγει αν δεν αποζημιωθεί από τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, το συμβόλαιο του φτάνει τις 180 χιλ. ευρώ και δεν είναι… εποχές για να «χαρίζεις λεφτά».

«Το πρώτο μέλημα μου είναι να τελειώσω με τον Παναθηναϊκό. Μόλις γίνει αυτό τότε θα μπορούμε να πούμε πολλά περισσότερα. Πιστεύω ότι μέχρι την Δευτέρα θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση» τόνισε ο Γιώργος Ιωαννίδης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook