Από Δευτέρα οι μεταγραφικές εξελίξεις

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ σήμερα στις 18.30 (live – GENTIKOULE) δίνει φιλικό στο ΒΑΚ με την Επισκοπή χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Κορυφώνονται οι επαφές για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ, δύο βδομάδες πριν από την έναρξη των πρωταθλήματος. Και αν για κάποιους οι μέρες του Δεκαπενταύγουστου είναι μέρες χαλάρωσης και διακοπών, για τον ΟΦΗ δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και η κάθε μέρα που περνάει είναι καθοριστική.

Οι όποιες πάντως μεταγραφικές εξελίξεις αναμένονται από Δευτέρα. Μπρούνο Τσιρίλο, Γιώργος Ιωαννίδης, Βασίλης Κουτσιανικούλης είναι στην κορυφή της λίστας και στην κρητική ομάδα είναι στην αναμονή για την απόκτησή τους.

Με δηλώσεις του στο Gentikoule, ο Μπρούνο Τσιρίλο ανέφερε ότι θα απαντήσει την Δευτέρα στην πρόταση του ΟΦΗ όπως τόνισε στην συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Μάνθο Πουλινάκη.

Την φανέλα του ΟΦΗ ετοιμάζεται να φορέσει ο Ιωαννίδης που συμφώνησε προφορικά με τον πρόεδρο του ΟΦΗ  και μόλις λύσει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟ θα έρθει στην Κρήτη.

Στο θέμα του Κουτσιανικούλη περιμένουν τον Εργοτέλη και αφού γίνει μία επαφή των δύο προέδρων αναμένεται να βρεθεί η “χρυσή” τομή.

Φυσικά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με την περίπτωση του Βερόν που το θέμα της παραμονής του παραμένει “ανοικτό” όπως και του Σίσιτς.

Εντωμεταξύ, χωρίς την παρουσία φιλάθλων θα γίνει σήμερα στις 18.30 στο ΒΑΚ φιλικό ματς αναμέσα στον ΟΦΗ και την Επισκοπή.

Ο Παπάζογλου έρχεται σήμερα από την Θεσσαλονίκη και είναι άγνωστο αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Νίκο Αναστόπουλο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook