Νίκη για τον ΟΦΗ στην επιστροφή Καμπάνταη μετά από 6 μήνες

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με 2-1 επικράτησε ο ΟΦΗ της Επισκοπής σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο ΒΑΚ, με τον Λεωνίδα Καμπάνταη να επιστρέφει στα γήπεδα έπειτα από 6 μήνες. 

Σε ένα παιχνίδι που λίγη σημασία έχει το σκορ ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-1 της Επισκοπης.

Οι «ασπρόμαυροι» εμφανίστηκαν σαφως βελτιωμένοι σχετικά με την αναμέτρηση της προηγούμενης εβδομάδας με τον Εργοτέλη και έδειξαν να βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Αυτό που συγκεντρώνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο σημερινό φιλικό είναι η επιστροφή του Λεωνίδα Καμπάνταη, έπειτα από 6 μήνες. Ο 30χρονος επιθετικός πάτησε χορτάρι έστω και σε ανεπίσημο παιχνίδι μετά τις 28 Ιουανιαρίου όπου είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση με την Ξάνθη. Ο «Λεώ» αν και ήταν ανέτοιμος έδειξε πολύ καλά στοιχεία και δίψα για ποδόσφαιρο ενώ λιγο έλειψε να χρηστεί και σκόρερ. Σίγουρα τον καλό «Λεώ» θα τον χρειαστεί ο ΟΦΗ και όλοι ευελπιστούν πως ο επιθετικός της ομάδας θα επιστρέψει δριμύτερος.

Επίσης ένα ακόμα στοιχείο που κρατάμε από την σημερινή αναμέτρηση είναι η πολύ θετική εικόνα που έδειξαν οι Μπανούσης και Βιτώρος. Ο πρώτος μάλιστα συνέχεια της καλής του εμφάνισης με τον Εργοτέλη έδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι καλά στοιχεία καθώς ήταν αψεγάδιαστος στα ανασταλτικά του καθήκοντα ενώ βοήθησε και επιθετικά. Πολύ καλή εικόνα  είχε και ο Βιτώρος, ο οποίος είχε διάθεση και βοήθησε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ παρέταξε την ομάδα με σύστημα 4-3-3. 

Ο Γουναρίδης βρισκόταν κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, Σόουζα και Ζαχαράκης αποτελούσαν το αμυντικό δίδυμο, με τον Βάντο να είναι στο δεξί άκρο και τον Κολιακουδάκη στο αριστερό. Ζορμπάς, Μπανούσης,  Βιτώρος,  ήταν η τριάδα της μεσαίας γραμμής, ενώ στην επίθεση δεξιά βρισκόταν  ο Μωραΐτης , αριστερά ο Ροβύθης και στην κορυφή ο Καμπάνταης.

Σαφώς βελτιωμένος…

Σε αντίθεση με το παιχνίδι με τον Εργοτέλη ο ΟΦΗ έδειξε σαφώς βελτιωμένος. Οι «ασπρόμαυροι» μόλις στο 3΄ φάνηκαν απειλητικοί όταν μετά από κόρνερ του Ζορμπά, ο Ζαχαράκης έπιασε την κεφαλιά και  έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 21΄ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ. Ο Ροβύθης εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία στην άμυνα της Επισκοπής και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Η «απάντηση» της Επισκοπής ήταν άμεση. Με την σέντρα, ο Βάντο άφησε αφύλακτη την πλευρά του κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι Ρεθυμνιώτες και με τον Τριανταφύλλου ισοφάρισαν σε 1-1. Το υπόλοιπο του πρώτου μέρους συνεχίστηκε με τον ΟΦΗ να κυριαρχεί και να μετουσιώνει σε γκολ την κυριαρχία του.

Στο 40 έπειτα από ωραία κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ, ο Βάντο έστρωσε στον Ζορμπά, ο οποίος έκανε την σέντρα και ο Ζαχαράκης με τακουνάκι έκανε το 2-1.

Στην επανάληψη η Ρεθυμνιώτες απείλησαν στο 50΄ όταν το σουτ του Μποτονάκη απομάκρυνε ο Σαχσανίδης.

Στο 56΄ ο ΟΦΗ , στην τελευταία σπουδαία φάση του παιχνιδιού έχασε σημαντική ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμα του όταν μετά από σέντρα του Βάντο, ο Καμπάνταης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

ΟΦΗ:

Γουναρίδης, Κολιακουδάκης,Βάντο,Σόουζα,Ζαχαράκης, Μπανούσης, Ζορμπάς,Βιτώρος,Καμπάνταης,Ροβύθης,Μωραίτης.

Στο δεύτερο ημίχρονο  αγωνίστηκαν οι : Σαχσανίδης,Χατζηκοσμάς,Μονιάκης,Παπαδιός,Νύχταρης,Ανωγειανάκης,Καμπάνταης,Βάντο,Σόουζα,Ζαχαράκης,Βιτώρος.

Επισκοπή:

Nικηφόρος,Αργυράκης,Ψωμάς,Σταυρακάκης,Μπαμπουλάκης,Δελήμπασης,Ρουμπάκης,Σουμπασάκης,Τσέκος,Κοζανίδης,Τριανταφύλλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Κελαιδής,Μουρτζανός,Δερμίσης,Μαραθιανός,Μποτωνάκης,Φραντζεσκάκης,Πουλάκης,Ταμάμης,Δομάζος,Αντιασβίλι,Τασιγιάννης (υπο δοκιμήν).

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook