Ιωαννίδης: “Eίμαι κοντά στον ΟΦΗ γιατί δείχνουν πως με θέλουν περισσότερο”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με νέες του δηλώσεις ο Γιώργος Ιωαννίδης επιβεβαιώνει πως είναι κοντά στον ΟΦΗ καθώς όπως τόνισε σε συνέντευξη του οι άνθρωποι της ομάδας δείχνουν να τον θέλουν περισσότερο.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας του Παναθηναϊκού με δηλώσεις του στο aek365.gr αποκάλυψε ότι είναι πιο κοντά στον ΟΦΗ και ο λόγος δεν είναι το οικονομικό (είναι αρκετά κοντά οι προτάσεις ΑΕΚ και ΟΦΗ), αλλά το ότι από την κρητική ομάδα έχουν δείξει ότι τον θέλουν πολύ αφού επικοινωνούν μαζί του κάθε μέρα.

Ο 24χρονος αμυντικός με δηλώσεις του τόνισε:

«Πριν μία εβδομάδα συναντήθηκα με τον μάνατζερ μου και τον Τσιάρτα και από τότε τίποτα. Μου έκανε μια πρόταση, του είπα το σκέφτομαι. Από τότε δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο από την ΑΕΚ, δεν ενδιαφέρθηκε κανείς. Από τον ΟΦΗ με παίρνουν κάθε μέρα και μου δείχνουν ότι με θέλουν περισσότερο. Χθες συναντήθηκα με τον ίδιο τον πρόεδρο του ΟΦΗ. Έχει διαφορά και αυτό μετρά. Είμαι πιο κοντά στον ΟΦΗ είναι η αλήθεια. Η διαφορά στο οικονομικό της πρότασης του ΟΦΗ με της ΑΕΚ δεν είναι μεγάλη, αλλά μου δείχνουν ότι με θέλουν περισσότερο στον ΟΦΗ. Ακόμη και να επανέλθει η ΑΕΚ δύσκολα θα προχωρήσει κάτι πλέον, αφού πέρασαν τόσες μέρες χωρίς να με πάρουν ούτε ένα τηλέφωνο. Εγώ Δευτέρα – Τρίτη μένω ελεύθερος από τον ΠΑΟ και μετά κλείνω σε ομάδα οριστικά. Πάω στην Θεσσαλονίκη να τακτοποιήσω κάποια πράγματα και μετά κατεβαίνω Αθήνα να λύσω το συμβόλαιο μου».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook