Πως έχουν τα δεδομένα με τον Κουτσιανικούλη και τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης θέλει ΟΦΗ αλλά δείχνει να προτιμά (και) την υψηλότερη πρόταση της ΑΕΚ. «Κλειδί» ο Εργοτέλης και το «δεν ανεβαίνουμε ούτε ευρώ» του ΟΦΗ.

Στην τελική του φάση βρίσκεται το θέμα με τον Λαρισαίο μεσοεπιθετικό που όλα δείχνουν πως μέσα στα επόμενα 24ωρα θα γνωρίζει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Και αυτός θα είναι είτε ο ΟΦΗ, είτε η ΑΕΚ. Ο ίδιος δείχνει πως είναι θετικός ως προς το ενδιαφέρον του ΟΦΗ δίχως ωστόσο να «κλείνει την πόρτα» στην ΑΕΚ.

Πως έχουν όμως τα δεδομένα για τον «Κούτσια» και τον ΟΦΗ; Είναι απλά τα πράγματα. Στον ΟΦΗ του έχουν κάνει πρόταση με ένα πολύ καλό – για τα δεδομένα της ομάδας – συμβόλαιο που φτάνει τις 70 χιλ. ευρώ. Αυτό το ποσό αποτελεί «ταβάνι» για τον ΟΦΗ και σίγουρα είναι τέτοιο που αντέξει το μπάτζετ της ομάδας εν όψει της επόμενης περιόδου.

«Κλειδί» σε όλη την υπόθεση αποτελεί η στάση του Εργοτέλη που παρά τα όσα διαρρέουν δεν δείχνει διατεθειμένη να αποζημιώσει τον Κουτσιανικούλη ώστε αυτός να λύσει το συμβόλαιο του. Στον 24χρονο μεσοεπιθετικό οφείλεται ένα σημαντικό ποσό που ο Εργοτέλης δεν δείχνει πως θέλει να δώσει μέρος του ώστε να τον αφήσει ελεύθερο.

Την ίδια ώρα πάντως στον ΟΦΗ δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ξεφύγουν από το πλάνο που έχουν χαράξει και το οποίο έχει ως στόχο την άμεση μείωση του ελλείμματος των προηγούμενων χρόνων. Για αυτόν τον λόγο και δεν πρόκειται να υπερβεί το όριο που έχει θέσει.

Όσο για την ΑΕΚ, εκείνη έχει καταθέσει υψηλότερη πρόταση στον «Κούτσια» και όπως διαρρέεται είναι τέτοια που απέχει αρκετά από αυτήν του ΟΦΗ. Ο ίδιος δείχνει να προτιμάει τα χρήματα αλλά παράλληλα δεν έχει απαντήσει αρνητικά στην πρόταση του Μάνθου Πουλινάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook