Τελευταία προσπάθεια του ΟΦΗ για τον «Κούτσια»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρά τα όσα ισχυρίζονται στην ΑΕΚ, στον ΟΦΗ δεν παρατούν την υπόθεση του Κουτσιανικούλη καταβάλλοντας την τελευταία προσπάθεια για να τον κάνουν δικό τους.

Μπορεί από την ΑΕΚ να βγαίνει ότι ο παίκτης είναι «κλεισμένος» όμως στον ΟΦΗ δεν χάνουν την πίστη τους ότι μπορεί να γίνει η ανατροπή και να παραμείνει στο Ηράκλειο.

Μάλιστα, ακόμα και χθες ο Μάνθος Πουλινάκης επικοινώνησε με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει στην Κρήτη και να φορέσει την φανέλα της ομάδας.

Η πρόταση που του έχει γίνει αποτελεί «ταβάνι» για τον ΟΦΗ (70 χιλ. ευρώ) και ελπίζουν πως έστω και την ύστατη ώρα θα καταφέρουν να τον πείσουν να φορέσει τα «ασπρόμαυρα».

Μια λεπτομέρεια που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι ο Κουτσιανικούλης δεν έχει μείνει ακόμα ελεύθερος από τον Εργοτέλη – εν αντιθέσει με τα όσα ισχυρίζονται στην ΑΕΚ – κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας.

Όπως και να’ χει, το θέμα θα τελειώσει σήμερα αφού και στην ΑΕΚ τον περιμένουν στην Αθήνα για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook