Ανακοινώνει μέσα στην ημέρα τον “Κούτσια” ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη και μέσα στην ημέρα ανακοινώνεται η μεταγραφή του μέχρι το 2014!

Μια μεταγραφή για άλλους πολύκροτη και για άλλους σχεδόν βέβαιη, έφτασε στο τέλος της και ο «Κούτσια» αναμένεται να γίνει παίκτης του ΟΦΗ μέσα στην ημέρα αφού έχει συμφωνήσει σε όλα και απέμενε μόνο η ανακοίνωση!

Λίγο πριν τις 12.30 το μεσημέρι, ο Εργοτέλης ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Λαρισαίο μεσοεπιθετικό τονίζοντας ότι «Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Κουτσιανικούλη».

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να ακολουθήσει ακόμα μια, αυτή από τον ΟΦΗ που θα αναφέρει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή μέχρι το 2014. Για να γίνει αυτό, έπρεπε και ο ίδιος ο Λαρισαίος να κατεβάσει τις απαιτήσεις του δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την δική του επιθυμία για να φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ.

Και μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα, από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ να διέρρεε ότι ο Κουτσιανικούλης ήταν… παίκτης της ομάδας όμως επί της ουσίας κάτι τέτοιο δεν συνέβη ΠΟΤΕ μιας και ήδη από την Πέμπτη είχαν κάνει από τον ΟΦΗ το απαραίτητο «ψηστήρι».

Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο και ο «Κούτσια» αναμένεται να είναι πανέτοιμος για την πρεμιέρα με την Ξάνθη την ερχόμενη Κυριακή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook