Στο «κόκκινο» τα μεταγραφικά του ΟΦΗ με… εκπλήξεις

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δίχως να διαρρεύσει τίποτα απολύτως, στον ΟΦΗ ετοιμάζουν την τελική αντεπίθεση για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Τέσσερις με πέντε μεταγραφές ακόμα και εκ των οποίων η μια με δύο ΗΧΗΡΕΣ!

Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να ήταν, για ακόμα μια χρονιά, περιπετειώδες όμως στον ΟΦΗ λένε πως «κάθε εμπόδιο για καλό». Και μπορεί να βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν την σέντρα του πρωταθλήματος, όμως στην Κρητική ομάδα είναι έτοιμοι για τα τελευταία μεταγραφικά χτυπήματα της.

Πουλινάκης, Μαχλάς και σε συνεργασία με το Νίκο Αναστόπουλο έχουν βρει τους στόχους για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ και σήμερα θα είναι η κρίσιμη ημέρα για το που θα κινηθούν.

Είναι δεδομένο πάντως ότι πρωταρχικός στόχος αποτελεί η απόκτηση ενός στόπερ – ηγέτη για το κέντρο της άμυνας και ενός κεντρικού μέσου που θα πλαισιώσει τον Ματίας Βερόν και τον Κώστα Μπανούση.

Παράλληλα, χθες μετά την αποδέσμευση του Λεωνίδα Καμπάνταη, το μήνυμα που βγήκε από το ΒΑΚ είναι πως η ομάδα θα προχωρήσει στην απόκτηση και ενός επιθετικού με τον ΟΦΗ να περιμένει την απάντηση του Εργοτέλη στην πρόταση που του έχει γίνει για την απόκτηση του Νίκου Κατσικοκέρη.

Όσον αφορά τα άκρα της άμυνας, μετά τα «ναυάγια» με Ιωαννίδη και Αργυρίου, στον ΟΦΗ συνεχίζουν να ψάχνονται, ωστόσο αυτές οι δύο θέσεις δείχνουν να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook