Ενθαρρυντικά μηνύματα για γήπεδο και ενημερότητα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Θετικά ήταν τα μηνύματα από την παρουσία του Μάνθου Πουλινάκη στην Αθήνα αφού όπως όλα δείχνουν ο ΟΦΗ δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με το “Γεντί Κουλέ” ενώ την Πέμπτη θα κλείσει το θέμα της φορολογικής ενημερότητας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε διαδοχικά ραντεβού με ανθρώπους του Υπουργείου Οικονομικών αλλά και της Σούπερ Λιγκ ενώ είχε μαζί του και τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύαν ότι ο ΟΦΗ είναι έτοιμος και “καθαρός” σε αυτές τις δύο υποθέσεις.

Το “καυτό” θέμα με την ενημερότητα δείχνει να τακτοποιείται καθώς στις συναντήσεις που είχε, ενημέρωσε ότι ο ΟΦΗ πλήρωσε στην Α’ ΔΟΥ Ηρακλείου το ποσό των 30 χιλ. ευρώ που απαιτείται για την ρύθμιση των οφειλών. Πλέον, περιμένουν την Πέμπτη να σταλθεί στην εφορία Ηρακλείου, η άδεια από την Αθήνα ώστε να υπογραφεί η ρύθμιση και η ομάδα να πάρει στα χέρια της την φορολογική ενημερότητα.

Όσον αφορά το “Γεντί Κουλέ”, ο Μάνθος Πουλινάκης στις επαφές που είχε με τους ανθρώπους της Σούπερ Λιγκ τους έδειξε όλους τους ελέγχους που έχουν γίνει στο “Γεντί Κουλέ” καθώς και τις μελέτες που αφορούν την βελτίωση του φωτισμού. Συν τοις άλλοις, η Λίγκα ενημερώθηκε και εγγράφως ότι το “Γεντί Κουλέ” έχει πάρει άδεια από την αρμόδια επιτροπή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, κάτι για το οποίο δεν ήταν ενήμερη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook