Κρίσιμη μέρα σε πολλά μέτωπα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Κρίσιμη μέρα σε πολλά μέτωπα είναι η σημερινή για τον ΟΦΗ καθώς εντός της ημέρας περιμένουν στην ομάδα να επικυρωθεί η άδεια του “Γεντι Κουλέ”, ενώ οριστικά νέα αναμένονται για την φορολογική ενημερότητα.

Αν μη τι άλλο κρίνεται θετικό για τον ΟΦΗ (αλλά και για άλλες ομάδες) το γεγονός ότι θα κατατεθεί σήμερα στη Βουλή και θα ψηφιστεί την προσεχή Τρίτη η τροπολογία για τη ρύθμιση των χρεών που θα δώσει φορολογική ενημερότητα στις ΠΑΕ που αντιμετωπίζουν πρόβλημα χρεών.

Έτσι ο ΟΦΗ ακόμα κι αν δεν πάρει μέσα στο επόμενο 48ωρο τη φορολογική ενημερότητα, και αναγκαστεί να περιμένει το άνοιγμα της Βουλής, όταν πάει στη Λίγκα να απολογηθεί, θα έχει ήδη τη φορολογική ενημερότητα στα χέρια του.

Στον ΟΦΗ περιμένουν σήμερα και το “οκ”  για το “Γεντί Κουλέ”. Στην ομάδα δεν ανησυχούν και θεωρείται βέβαιο πως οι “ασπρόμαυροι” θα υποδεχθούν στην φυσική τους έδρα την Ξάνθη. Οι “τρικλοποδιές” που πάνε να μπουν δεν είναι ικανές να προβληματίσουν, ωστόσο στον ΟΦΗ περιμένουν την έγκριση και επίσημα.

Παράλληλα σήμερα ενδέχεται να έχουμε και εξελίξεις στα μεταγραφικά ζητήματα. Στον ΟΦΗ πιέζουν και εντύνουν τις προσπάθειες τους για την απόκτηση του Νίκου Κατσικοκέρη. Για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ, ενώ φαίνεται εκτός “μάχης” για την απόκτηση του να είναι ο Άρης, ο οποίος έκρινε πως είναι υπερβολικές οι απαιτήσεις του Εργοτέλη για να τον παραχωρήσει.

Ο 23χρονος επιθετικός των “κιτρινόμαυρων” αρέσει ιδιαίτερα στον Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος θεωρεί ότι με την απόκτηση του και σε συνδιασμό με την παρουσία του Παπάζογλου-Κουσιανικούλη, ο ΟΦΗ θα έχει μία πολύ δυνατή τριπλέτα στην επίθεση του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook