Πανέτοιμα τα “μωρά” του Αναστόπουλου για το δεξί κόντρα στην Ξάνθη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με 17 ποδοσφαιριστές στην αποστολή ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ την προετοιμασία του για την πρεμιέρα με την Ξάνθη με το κλίμα να είναι εξαιρετικό στις τάξεις των ποδοσφαιριστών.

Στην αποστολή μπήκε και ο Χρήστος Μπούρμπος που λογικά θα είναι στον πάγκο και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Μέσα και ο Ματίας Βερόν που θα έχει ηγετικό ρόλο στην 11αδα του παιχνιδιού κόντρα στους Ακρίτες.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Στέργος Χατζηκοσμάς καθώς το δελτίο του δεν ήταν έτοιμο. Οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή του ΟΦΗ είναι οι εξής:

Σαχσανίδης, Γουναρίδης, Μπανούσης, Βιτώρος, Νύχταρης, Κουτσιανικούλης, Βάντο, Σόουζα, Ζορμπάς, Παπάζογλου, Ζαχαράκης, Χαριτωνίδης, Βερόν, Ροβίθης, Μονιάκης, Περογαμβράκης, Μπούρμπος.

Όσον αφορά την 11αδα, ο Γουναρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ο Βάντο, στο δεξί ο Μονιάκης, με το αμυντικό δίδυμο να αποτελείται από τους Χαριτωνίδη-Σόουζα.

Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Βερόν, Μπανούσης και Ζαχαράκης, με την τριπλέτα της επίθεσης να αποτελείται από τους Παπάζογλου, Κουτσιανικούλη και Ζορμπά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook