Σε αλαλούμ η ΕΠΟ – από την μια επιτροπή στην άλλη έστελναν τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η αναστάτωση που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες λόγω της πολιτικής που έχει ακολουθήσει η ΠΑΕ ΟΦΗ φάνηκε και το μεσημέρι της Παρασκευής όταν βρέθηκαν στην ΕΠΟ οι νομικοί του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, σήμερα το μεσημέρι βρέθηκαν στο Γουδί οι Πέτρος Καϊμακάμης, Ντίνος Μανταδάκης, Μανώλης Φωτάκης προκειμένου να δουν που βρίσκεται η υπόθεση της αίτησης ανάκλησης της απόφασης με την οποία η ΠΑΕ ΟΦΗ ζητάει την επανεξέταση της απόφασης με διαφορετική – εν μέρει – σύσταση της επιτροπής.

Ωστόσο, ενώ περίμεναν στον ΟΦΗ να μάθουν σε ποιο σημείο βρίσκεται η υπόθεση της αίτησης ανάκλησης, τελικά τους έστελναν από τον… Άννα στον Καϊάφα δίχως να τους δώσουν σαφή απάντηση.

Τελικά και αφού οι δικηγόροι του ΟΦΗ έψαχναν να βρουν ποιος είναι εκείνος που θα τους ενημερώσει για το πότε θα πρωτοκολληθεί η απόφαση και κατά συνέπεια να αποφασιστεί η επανεξέταση του φακέλου, αποχώρησαν από την ΕΠΟ παίρνοντας την απάντηση ότι θα υπάρχουν νεότερα την ερχόμενη Δευτέρα.

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον ΟΦΗ “έπιασαν” το κλίμα που υπάρχει στην ΕΠΟ και το αλαλούμ που επικρατεί στις τάξεις της Ομοσπονδίας μετά τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook