Κάλεσμα για Παγκρήτια συνάντηση στην Περιφέρεια

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣΗ καλεί όλους τους φορείς του Ηρακλείου και της Κρήτης για να δώσουν το παρόν σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής στην Περιφέρεια Κρήτης (2.00 live gentikoule.gr).

Τα μέτρα πίεσης θα συνεχιστούν μέχρι να έρθει η δικαίωση για τον ΟΦΗ που δεν είναι άλλη από την αποκατάσταση της αδικίας για τον φάκελο της ομάδας. Έτσι, η ΕΠΣΗ αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. να συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη με την παρουσία όλων των φορέων του Ηρακλείου και της Κρήτης. Το ραντεβού δόθηκε για το μεσημέρι της Κυριακής όπου στις 2.00 θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση στα γραφεία της περιφέρειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ

Μετά από Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣΗ αποφασίστηκαν ομόφωνα τα παρακάτω:  Λόγω της έκρυθμης κατάστασης και του αναβρασμού που επικρατεί σχετικά με την συνεχιζόμενη από την πλευρά της ΕΠΟ «απαράδεκτης»και έκνομης συμπεριφοράς καλούμε όλους τους φορείς του Νομού και της Κρήτης  να παραστούν την Κυριακή 29/05/2011 και ώρα 14.00 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κρήτης  προκειμένου να συζητήσουμε το θέμα σχετικά με τη μη αδειοδότηση της ΠΑΕ ΟΦΗ και την μη εφαρμογή των Κανονισμών που διέπουν το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook