Ζήτημα το γκολ στο φιλικό με τον Εργοτέλη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μία ακόμη καλή εμφάνιση από τους παίκτες του περιμένει να δει ο Νίκος Αναστόπουλος στην σημερινή φιλική αναμέτρηση με τον Εργοτέλη (LIVE 18:00 Athletic Radio 104,2 και Gentikoule), όπου περιμένει από αυτούς να βρουν δίχτυα κάτι που δεν έχει γίνει στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν ουσία, δηλαδή γκολ, κάτι που μέχρι στιγμής η ομάδα δεν έχει καταφέρει στο πρωτάθλημα. Επίσης ο “αλενατόρε” περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να δείξουν την ίδια καλή εικόνα στην άμυνα, η οποία στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος παραμένει ανέπαφη.

Στην σημερινή αναμέτρηση δεν θα αγωνιστούν οι Μπανούσης και Γουναρίδης που νιώθουν ενοχλήσεις σε δικέφαλο και προσαγωγούς αντίστοιχα με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός από τις τελευταίες προπονήσεις. Για αυτόν τον λόγο ο Νίκος Αναστόπουλος προτίμησε να τους αφήσει εκτός ώστε να είναι έτοιμοι 100% για την αναμέτρηση με τους Νεοσμυρνιώτες.

Ο αγώνας με τον Εργοτέλη θα ξεκινήσει στις 6μμ. και όπως είναι ήδη γνωστό θα υπάρχει γενική είσοδος με κόστος 10 ευρώ, εκτός από τους κατόχους διαρκείας που με την επίδειξη της κάρτας θα μπουν δωρεάν στο γήπεδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook