Θετικό ντεμπούτο για Ιωαννίδη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με την “πιτσιρικαρια” να παρουσιάζει εξαιρετική εικόνα στο δευτερο ημίχρονο,ο ΟΦΗ ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Εργοτέλη. Πολύ καλός ο Ιωαννίδης, θετικά δείγματα γραφής από Κουρδάκη και Λαμπρόπουλο.

Όταν ο Νίκος Αναστόπουλος έδωσε χρόνο στους μικρούς του ΟΦΗ (Καπουράνη, Βιτώρο, Χατζηκοσμά, Ροβύθη) η ομάδα, έδειξε πολύ καλά εικόνα στην επανάληψη ,οι νεαροί αθλητές του ΟΦΗ έδειξαν οτι έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και ότι ο ΟΦΗ έχει πετύχει διάνα με την απόκτηση τους.

Εξαιρετική εικόνα είχε ο Ιωαννίδης που απο τα πόδια του περνούσε το παιχνίδι του ΟΦΗ ενώ δεν δύστασε σε αρκετές περιπτώσεις να δοκιμάσει τα πόδια του. Ανασταλτικά αρκετά καλος ήταν ο Λαμπροπουλος που έδειξε έτοιμος 100%, ειχε κυρίως δημιουργικό ρολο και προσπάθησε να βοηθησει. Θετική παρουσία είχε και ο Κουρδακης με σωστές τοποθετήσεις.

Ο ΟΦΗ έδειξε πολύ καλή εικόνα στην επανάληψη, ωστόσο φάνηκε πως χρειάζεται ένα παίκτη με δημιουργικές ικανότητες και μένει να δούμε αν θα αυτό το κενό θα καλυφθει με μία μεταγραφή.

Χρειάστηκε να περάσουν 20 λεπτά στο πρώτο μέρος για να δούμε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι όταν με το πέρας του εικοσαλέπτου το σουτ του Παπάζογλου έφυγε άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο ΟΦΗ απείλησε ξανά όταν ο Ζορμπάς δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στην αγκαλιά του Αθανασίου.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Εργοτέλη ήρθε στο 26΄ όταν το σουτ του Ζαχόρα πέρασε αουτ.

Ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 37΄ όταν ο Κουτσιανικούλης σε θέση τετ α τετ έστειλε αουτ την μπάλα μετα απο μια εξαιρετική πάσα του Λαμπρόπουλου. Η τελευταία καλή φάση στο πρώτο μέρος ήρθε στο 38΄  όταν μετά από δυνατό σουτ του Ιωαννίδη η μπάλα έφυγε άουτ.

Στην πρώτη ευκαιρία στην επανάληψη ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ. Μετά από κόντρες η μπάλα έφτασε στον Βιτώρο που με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 56΄ το σουτ του Βιτώρου πέρασε μόλις άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ήρθε το 2-0 για τον ΟΦΗ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπούρμπου, ο Σόουζα έπιασε την κεφαλιά και νίκησε τον Αθανασίου διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 61΄ο Εργοτέλης έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει σε 2-1 όταν το πλασέ του Μπουχαλάκη, αποκρούστηκε από τον Αγριμάκη που έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 83΄οι “κιτρινόμαυροι” μείωσαν με κεφαλιά του Ευαγγέλου σε 2-1 και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο ίδιος παίκτης έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook