Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και πετάει για το “διπλό” στην Ν. Σμύρνη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ με τον Νίκο Αναστόπουλο να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή 20 παίκτες. 

Ο 54χρονος τεχνικός σκέφτεται ένα σχήμα χωρίς πολλές αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Άρη. Συγκεκριμένα ο τεχνικός του ΟΦΗ προσανατολίζεται σε μία αλλαγή, και αυτή έχει να κάνει με την είσοδο του Γιώργου Ιωαννίδη στην 11αδα.

Έτσι ο Γουναρίδης θα βρίσκεται κάτω απο τα δοκάρια, δεξιά ο Μονιάκης, αριστερά ο Βάντο. με τους Σόουζα – Χαριτωνίδη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Γιώργος Ιωαννίδης θα αγωνιστεί στην μεσαία γραμμή μαζί με τον Μπανούση και τον Βερόν που θα έχει περισσότερο δημιουργικό ρόλο . Στην επίθεση δεξιά θα είναι ο Κουτσιανικούλης, αριστερά ο Σίσιτς και στην κορυφή ο Παπάζογλου.

Στην αποστολή μετέχουν οι

Γουναρίδης, Κουρδάκης, Μονιάκης, Βάντο, Λαμπρόπουλος, Χαριτωνίδης, Βερόν, Βιτώρος, Ιωαννίδης, Σόουζα, Μπανούσης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Σίσιτς, Σαχσανίδης, Νύκταρης, Χατζηκοσμάς, Καπουράνης, Ροβίθης και Ζορμπάς.

Εκτός έμειναν οι ΜπούρμποςΖαχαράκης (άρρωστος με πυρετό), Αγριμάκης, Βαλεριάνος, Περογαμβράκης και ο Σαρ που σήμερα ακολούθησε μέρος του προγράμματος και έπειτα έκανε ξεχωριστό πρόγραμμα για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook