Τελευταία προπόνηση πριν την “μάχη” με την ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα το απόγευμα ο ΟΦΗ και στην ομάδα στοχεύουν στο αυριανό παιχνίδι στο πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα. 

Με τις ευχές των αγίων για νίκη, καθώς πριν την τελευταία προπόνηση θα γίνει ο τελευταίος αγιασμός ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του σήμερα στο “Γεντί Κουλέ”.

Ο Νίκος Αναστόπουλος φαίνεται να ετοιμάζει κάποιες αλλαγές για το αυριανό παιχνίδι σε σχέση με την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ωστόσο φαίνεται να μην έχουν “κλειδώσει″ ακόμα όλες οι θέσεις,

Το σίγουρο είναι πως το περισσότερο βάρος από πλευράς ΟΦΗ θα πέσει στα δύο άκρα της επίιθεσης. Με δεδομένο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ στα δύο άκρα της άμυνας, το οποίο μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερο εφόσον απουσιάσει ο Κοντοές το βάρος είναι επόμενο να πέσει πάνω στους πλάγια χαφ του ΟΦΗ. Ο Σίσιτς έδειξε και στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο και στον ΟΦΗ ποντάρουν, πως προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει και στον Αρκούδα, ο οποίος θα καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας.

Στο “ασπρόμαυρο στρατόπεδο” ευελπιστούν πως ήρθε η ώρα για να αφυπνιστεί και ο Κουτσιανικούλης. Ο 24χρονος παίκτης μέχρι στιγμής δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες της ομάδας και στον ΟΦΗ πιστεύουν πως απέναντι στον άπειρο Παπαδημητρίου ο “Κούτσια” μπορεί να αποδώσει τα όσα ξέρει.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις ανοικτό το ποιος θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας με τους Κουρδάκη και Ζαχαράκη να διεκδικούν μια θέση, αριστερά θα πάει ο Μονιάκης με τους Χαριτωνίδη – Σόουζα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ενώ ο Στέφανος Γουναρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια του ΟΦΗ.

Στην μεσαία γραμμή, ο Λαμπρόπουλος είναι ο επικρατέστερος για να πάρει την θέση του Ζορμπά με τους Ιωαννίδη και Βερόν να συμπληρώνουν την τριάδα ενώ δεν θα αλλάξει κάτι στην επίθεση με τους Σίσιτς, Κουτσιανικούλη και Παπάζογλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook