“Ντόπες” από Πουλινάκη και Μαχλά στην τελευταία προπόνηση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ψυχολογικές ενέσεις εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ έκαναν στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ οι Μάνθος Πουλινάκης και Νίκος Μαχλάς που τους μίλησαν πριν την έναρξη της προπόνησης στέλνοντας μήνυμα νίκης για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ τόνισε ότι όλοι είναι στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και ζήτησε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ λέγοντας τους: «Έστω και καθυστερημένα θέλω να σας ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και να ξέρετε ότι είμαστε όλοι στο πλευρό σας. Το τηλέφωνο μου είναι πάντα ανοικτό. Ανήκετε σε μια μεγάλη ομάδα και θέλω να προσπαθήσετε να την φέρουμε ξανά εκεί που της αρμόζει. Μέσα από ομαδική δουλειά θα τα καταφέρουμε. Γνωρίζετε ότι όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα, όπως κι εμείς. Αλλά να ξέρετε επίσης ότι θα είμαστε δίπλα σας σε ότι και αν συμβεί. Έχουμε υποχρεώσεις απέναντι σας αλλά και εσείς απέναντι στην ομάδα. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε κάνοντας την πρώτη νίκη αύριο με την ΑΕΚ».

Μαχλάς: “Σας πιστεύουμε”
Ο Νίκος Μαχλάς από την πλευρά του εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη του προς τους ποδοσφαιριστές και τόνισε ότι ο ΟΦΗ θα πετύχει τους στόχους του: «Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Είστε εδώ γιατί είστε καλοί παίκτες και τόσο εγώ όσο και η τεχνική ηγεσία σας πιστεύουμε. Θέλω σε κάθε ματς να προσπαθείτε και στο τέλος θα έχουμε καταφέρει να πετύχουμε τους στόχους μας».