Με πάθος και με τον 12ο παίκτη στο πλευρό του τα δίνει όλα για τη νίκη!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα θα επιδιώξει να πάρει ο ΟΦΗ που στις 18:15 (LIVE Athletic Radio 104,2 Gentikoule) υποδέχεται στο “καυτό” Γεντί Κουλέ την ΑΕΚ.

Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλο δεν έχουν καταφέρει ακόμα να γευτούν την χαρά της νίκης και ευελπιστούν πως κάτι τέτοια θα συμβεί σήμερα. Με τον 12ο παίκτη στο πλάι του ο ΟΦΗ θέλει τη νίκη που θα του δώσει μια βαθμολογική ανάσα αλλά και ψυχολογική τόνωση για την συνέχεια.

Όσό αφορά τα πλάνα του 54χρονου τεχνικού στο σημερινό παιχνίδι ο Μανώλης Ζαχαράκηςθα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας μεταθέτοντας τον Μανώλη Μονιάκη στο αριστερό ενώΛαμπρόπουλος και Μπανούσης διεκδικούν μια θέση στην μεσαία γραμμή.

Ο Νίκος Αναστόπουλος θα εμπιστευτεί την δεξιά πλευρά στον Χανιώτη ποδοσφαιριστή που θα επανέλθει στην βασική 11αδα για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στηνΞάνθη πιστεύοντας ότι θα βρεθεί η λύση και στο… αριστερό με την μετάθεση του Μανώλη Μονιάκη.

Το δίλημμα που έχει ο τεχνικός του ΟΦΗ αφορά την μια θέση στην μεσαία γραμμή και τον ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τους Ματίας Βερόν και Γιώργο Ιωαννίδη. Μπανούσης και Λαμπρόπουλος διεκδικούν μια θέση. Το ποιος θα την πάρει, θα εξαρτηθεί και από τον τρόπο παιχνιδιού που θα επιλέξει ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο Λαμπρόπουλος είναι πιο δημιουργικός κεντρικός μέσος ενώ ο Μπανούσης τρέχει συνεχώς και η αλήθεια είναι ότι το κενό του φάνηκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Από εκεί και πέρα, εκπλήξεις δεν υπάρχουν με τους Σίσιτς – Κουτσιανικούλη να αναλαμβάνουν το μεγαλύτερο βάρος των επιθέσεων του ΟΦΗ. Ο Γουναρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Σόουζα – Χαριτωνίδη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και τον Παπάζογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook