“Πάτησε” την ΑΕΚ ο ΟΦΗ που κέρδισε 2-1 χάνοντας ευκαιρίες για έναν μεγάλο θρίαμβο!

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Με τον καλύτερο τρόπο, ξεκινάει η αντεπίθεση του ΟΦΗ που κέρδισε 2-1 την ΑΕΚ χάρις στα πέναλτι των Σίσιτς, Ιωαννίδη πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. Δεν ΥΣΤΕΡΗΣΕ κανένας ενώ ο Αναστόπουλος έστησε άριστα την ομάδα!

Αλλαγές στην 11αδα από τον Αναστόπουλο
Ο Αναστόπουλος έκανε διορθωτικές κινήσεις στα άκρα της άμυνας βάζοντας δεξιά τον Ζαχαράκη ενώ μετέθεσε αριστερά τον Μονιάκη. Παράλληλα “έσφιξε” ακόμα περισσότερο το κέντρο τοποθετώντας τον Μπανούση πίσω από τον Βερόν. Οι κινήσεις του τεχνικού του ΟΦΗ αποδείχθηκαν σωστές καθώς η ομάδα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στην άμυνα ενώ ο Λαρισαίος έκοψε την ΑΕΚ στα δύο με το ασταμάτητο πρέσινγκ.

Πάρτυ από τον “Σίλε”
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Σίσιτς απέναντι στους ακραίους αμυντικούς της ΑΕΚ ήταν… οδοστρωτήρας με τον Βλάχο να μην μπορεί να βρει αντίδοτο. Σε μια από αυτές τις φάσεις, ο Σλοβένος μπήκε στην περιοχή της ΑΕΚ έκανε το σουτ και ο Ιωαννίδης πήρε το ριμπάουντ και το… πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο “Σίλε” που έκανε το 1-0 με το “Γεντί Κουλέ” να παίρνει φωτιά!

Στον Ιωαννίδη η σκυτάλη
Ο ΟΦΗ είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και σε μια από αυτές τις φάσεις, ο “Σίλε” κέρδισε το πέναλτι από τον Αρκούδα με τον Ιωαννίδη να κάνει το 2-0 στο “Γεντί Κουλέ”!

Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών από τον ΟΦΗ!
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ έδωσε – αδικαιολόγητα – χώρο στην ΑΕΚ όμως και έτσι, οι φιλοξενούμενοι δεν δημιούργησαν ούτε μια ευκαιρία. Αντιθέτως, ο ΟΦΗ βρήκε πεδίο στην επίθεση και έχασε μοναδικές ευκαιρίες στο παιχνίδι για να “καθαρίσει” το ματς με τους Σίσιτς, Καπουράνη να χάνουν απίστευτα γκολ!