Ανέτοιμος αλλά… ΗΓΕΤΗΣ ο Σαρ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τι έλεγαν στο «Βαρδινογιάννειο» και ποια είναι τα πρώτα στοιχεία που έδειξε ο Σενεγαλέζος στο ανεπίσημο ντεμπούτο του.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός αποτέλεσε αναμφίβολα το μεγαλύτερο όνομα που απέκτησε ο ΟΦΗ στην φετινή αγωνιστική περίοδο. Προερχόμενος από το Βέλγιο και την Σταντάρ Λιέγης, ο Μοχάμεντ Σαρ έρχεται στον ΟΦΗ με σκοπό να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την άμυνα της ομάδας.

Ο πρώην αμυντικός της Γκενκ έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο με την φανέλα του ΟΦΗ στο φιλικό της Δευτέρας κόντρα στην ομάδα Κ20 του συλλόγου και ο Νίκος Αναστόπουλος είχε την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση βλέποντας τον.

Σύμφωνα με όσα είδαν στο ΒΑΚ και όσα έδειξε ο Σαρ στα 30 λεπτά που αγωνίστηκε, πρόκειται για έναν παίκτη – ΗΓΕΤΗ. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ακόμα και όταν οι «μεγάλοι» βρέθηκαν να προηγούνται με 3-0, εκείνος δεν σταμάτησε να ζητάει και άλλο γκολ από τους συμπαίκτες του αλλά και να είναι προσεκτικοί στα μετόπισθεν. Η ηγετική του φυσιογνωμία στην άμυνα ξεχώρισε και ο Μοχάμεντ Σαρ έδειξε ότι θα αποτελέσει μια σημαντική προσθήκη για το ρόστερ του ΟΦΗ.

Από την άλλη βέβαια, ο 29χρονος στόπερ έδειξε ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος και θα χρειαστεί δύο με τρεις εβδομάδες ώστε να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Η τεχνική κατάρτιση του Σαρ βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο καθώς οι υποδοχές του αλλά και οι μεταβιβάσεις του ήταν σωστές σε μεγάλο ποσοστό με αποτέλεσμα στον ΟΦΗ να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση αφού δείχνει ότι μπορεί να αγωνιστεί, ενδεχομένως, και ως αμυντικός μέσος.

Παράλληλα, όλοι στο «Βαρδινογιάννειο» έχουν να λένε για τον χαρακτήρα του που τους κέρδισε όλους από την πρώτη στιγμή. Πλακατζής έξω από το γήπεδο, σοβαρός και μετρημένος εντός του αγωνιστικού χώρου έχει προλάβει ήδη να συνάψει σχέσεις με τους συμπαίκτες του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook