Κάρολ: “Ευγνώμων στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ρόι Κάρολ είναι το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ και μιλώντας στην Daily Mail δεν ξέχασε την συμβολή του ΟΦΗ στην αγωνιστική του αναγέννηση.

Αναφερόμενος στην έλευση του στην Ελλάδα, ο Βορειοιρλανδός γκολκίπερ δήλωσε: “Έχω πολλά πράγματα για τα οποία πρέπει να είμαι ευγνώμων. Δεν θέλω να λέω πάλι για την περίοδο που έκανα αποτοξίνωση, αλλά μου άφησε κάποια σημάδια. Όταν άφησα την Οντένσε στη Δανία τον Ιανουάριο του 2011, δεν έγινε τίποτα για οκτώ μήνες. Καμία ομάδα δεν έδειξε ενδιαφέρον και βρέθηκα να κάθομαι στο σπίτι μου και να σκέφτομαι ‘Γιατί μου συμβαίνει αυτό;’. Ήξερα την απάντηση. Ήταν τα προβλήματα που είχα εκτός γηπέδων. Εγώ ήξερα πως τα είχα αφήσει πίσω μου, αλλά οι υπόλοιποι δεν ήταν τόσο σίγουροι. Όταν ο ΟΦΗ μου έδωσε την ευκαιρία, ήθελα να την αξιοποιήσω στο έπακρο και τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να εξελιχθούν καλύτερα”.

Όσον αφορά την αγωνιστική του αναγέννηση πρόσθεσε λέγοντας ότι “ήταν μια φανταστική ευκαιρία για μένα, όταν ο Ολυμπιακός με απέκτησε από τον ΟΦΗ τον περασμένο Γενάρη. Έπιασα ένα πέναλτι στην πρώτη μου επαφή με την μπάλα ως τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μπαίνοντας σαν αλλαγή στο ματς με τη Ρούμπιν Καζάν και δεν κοίταξα ξανά πίσω μου. Νιώθω ικανοποιημένος. Αισθάνομαι αναγεννημένος και η πρώτη μου σκέψη κάθε πρωί είναι να χαρώ τη μέρα, ό,τι κι αν αυτή φέρει”.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook