Ειλημμένη απόφαση η μείωση των τιμών στις θύρες 4, 5

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ειλημμένη είναι η απόφαση της διοίκησης του ΟΦΗ να μειώσει τις τιμές στις θύρες 4, 5 μιας και (ακόμα και αυτή η μικρή) η διαφορά σε σχέση με τις άλλες θύρες αποτυπώνεται στην πραγματικότητα και μέσα στο γήπεδο.

Στον ΟΦΗ είχαν αποφασίσει από την προηγούμενη εβδομάδα να μειώσουν τις τιμές για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αφού γνωρίζουν και έχουν καταλάβει ότι αυτή η μικρή διαφορά των 5 ευρώ κάνει την διαφορά σε αυτήν την δύσκολη (οικονομικά) εποχή που βρίσκονται όλοι. Και πολύ περισσότερο, οργανωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ που προέρχονται από όλες τις ηλικίες και… καταλαβαίνουν αισθητά την οικονομική διαφορά που υπάρχει.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι στα εντός έδρας παιχνίδια κόντρα σε Ξάνθη και ΑΕΚ, η θύρα 1 ήταν γεμάτη ενώ στις θύρες 4, 5 υπήρχαν κενά που έκαναν αισθητή την παρουσία τους. 

Η απόφαση για την μείωση των τιμών στις θύρες 4, 5 θα γινόταν πράξη από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ωστόσο στον ΟΦΗ δεν πρόλαβαν καθώς τα εισιτήρια είχαν ήδη εκδοθεί στην Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να παραμείνει η τιμή των 15 ευρώ. 

Συν τοις άλλοις, ήδη στα πλαίσια των καλών σχέσεων μεταξύ της διοίκησης και των οργανωμένων έχουν θεσπιστεί και συνδεσμιακά εισιτήρια που για πρώτη φορά δόθηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ενώ στον ΟΦΗ σκοπεύουν να τα καθιερώσουν για όλη την αγωνιστική περίοδο.

Άλλωστε, οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ ήδη έχουν δείξει την αγάπη τους για την ομάδα έμπρακτα και με κάθε τρόπο όταν σε δύο εντός έδρας παιχνίδια δεν έχει ανάψει ούτε ΕΝΑ καπνογόνο με αποτέλεσμα ο σύλλογος να μην έχει τιμωρηθεί με την επιβολή χρηματικών προστίμων!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook