Αρνητικός ο Πλατανιάς για να δώσει εισιτήρια στον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule από τα Χανιά, η διοίκηση του συλλόγου είναι αρνητική στην παραχώρηση εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ καθώς η διοίκηση του Πλατανιά ισχυρίζεται ότι “θέλουμε να στηρίξουμε τους φιλάθλους των Χανίων”.

Ο ΟΦΗ έστειλε την Πέμπτη, εγγράφως, αίτημα στον Πλατανιά ζητώντας 500 εισιτήρια για το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων που θα γίνει την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου ωστόσο στην Χανιώτικη ΠΑΕ δεν είναι διατεθειμένοι να απάντησουν θετικά και έτοιμάζονται να απαντήσουν αρνητικά.

Οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν ότι στον Πλατανιά προβάλουν ως επιχείρημα την μεγάλη ζήτηση που υπάρχει από τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων για το συγκεκριμένο παιχνίδι λέγοντας ότι “στο γήπεδο χωρούν μόνο 3.500 φίλαθλοι και δεν μπορούμε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ να τους αφήσουμε εκτός και να δώσουμε εισιτήρια στους φιλοξενούμενους. Θέλουμε να τιμήσουμε τον κόσμο που μας υποστηρίζει”.

Δικαιολογία βεβαίως που αναμφίβολα δεν έχει… 100% λογικό αντίκρισμα μιας και όπως αναφέραμε χθες, η κερκίδα των φιλοξενούμενων έχει χωρητικότητα 200 θέσεων οπότε δεν ήταν τόσο δύσκολο να δοθούν στον ΟΦΗ αυτός ο αριθμός των εισιτηρίων.

Και ενώ το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πλατανιά θα μπορούσε να γίνει μια πραγματική γιορτή για το Κρητικό ποδόσφαιρο παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων, στην Χανιώτικη ΠΑΕ το αντιμετωπίζουν εντελώς διαφορετικά προβάλοντας δικαιολογίες που σίγουρα δεν μπορούν να παρθούν σοβαρά!

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Πλατανιάς ΕΠΙΣΗΜΑ δεν έχει απαντήσει ακόμα στον ΟΦΗ στο αίτημα που έχει κάνει (δεν έχει καν ενημέρωση), κάτι που ενδέχεται να γίνει την Παρασκευή…

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε πάντως και δημιουργεί ερωτηματικά είναι το εξής: Η ΠΑΕ Πλατανιάς θα κρατήσει την ίδια στάση στα παιχνίδια και με τους υπόλοιπους μεγάλους, όπως έγινε και με τον ΟΦΗ;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook