Έτοιμος να “δαγκώσει” τον δικέφαλο

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ με τον Νίκο Αναστόπουλο να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση 20 ποδοσφαιριστές. Μεγάλη πίστη στην ομάδα για τη νίκη.

Οι “ασπρόμαυροι” ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με τον τεχνικό του ΟΦΗ να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Σαχσανίδης, Γουναρίδης, Μονιάκης, Βάντο, Σόουζα, Λαμπρόπουλος, Μπανούσης, Βιτώρος, Κουρδάκης, Περογαμβράκης, Χαριτωνίδης, Βερόν, Ζορμπάς, Ιωαννίδης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Σίσιτς, Καπουράνης, Χατζηκοσμάς και Νύκταρης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Βαλεριάνος, Μπούρμπος, Ζαχαράκης, ο ανέτοιμος Σαρ και οι Αγριμάκης, Ροβίθης.

O Nίκος Αναστόπουλος φαίνεται να έχει καταλήξει σε ένα σχήμα με τον Μανώλη Μονιάκη να καλύπτει το κενό του Ζαχαράκη στην δεξιά πλευρά ενώ αριστερά θα επιστρέψει ο Βάντο με τον Ζορμπά να παίρνει φανέλα βασικού μετά την εμφάνιση στην Κέρκυρα.

Ο Ζορμπάς αναμένεται να αγωνιστεί μπροστά από τους Ιωαννίδη – Βερόν που θα έχουν περισσότερο ανασταλτικά καθήκοντα λόγω της παρουσίας των Λαζάρ, Γκαρσία.

Εκεί που δεν θα γίνουν αλλαγές είναι στην επίθεση με τους Κουτσιανικούλη, Σίσιτς, Παπάζογλου που θα αποτελέσουν τις αιχμές του δόρατος για τον ΟΦΗ κόντρα στην αργή και ευάλωτη άμυνα του ΠΑΟΚ.