Στο “καμίνι” Γεντί Κουλέ για την επιστροφή στις νίκες ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά την ήττα στην Κέρκυρα ο ΟΦΗ θέλει να δείξει το καλό του πρόσωπο και να πάρει τη νίκη κόντρα στον “φορμαρισμένο” ΠΑΟΚ (LIVE 19:30 Athletic Radio 104,2 και Gentikoule).

Ο ΟΦΗ με “όπλο” τον δωδέκατο παίκτη που δεν είναι άλλος από τον κόσμο φιλοδοξεί να δείξει πως μπορεί να τα καταφέρει σε τέτοια παιχνίδια.  Οι “ασπρόμαυροι” μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση στην Κέρκυρα θέλουν να αποδείξουν πως μπορούν να τα καταφέρουν απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο και να πάρουν τη νίκη.

Όσο αφορά τα πλάνα του Nίκος Αναστόπουλος για το σημερινό παιχνίδι, ο “Αλενατόρε” όπως αναφέραμε και χθες αναμένεται να παρατάξει ένα σχήμα με τον Γουναρίδη κάτω από τα δοκάρια, τον Μονιάκη στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Βάντο αριστερά και το αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Χαριτωνίδη-Σόουζα.  Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Ιωαννίδης, Βερόν και Ζορμπάς. 

Στην επίθεση θα δούμε το γνώριμο σχήμα του ΟΦΗ με τους Κουτσιανικούλη, Σίσιτς στις πλευρές και τον Παπάζογλου στην κορυφή.

Στην αποστολή για την σημερινή αναμέτρηση βρίσκονται οι παρακάτω παίκτες

Σαχσανίδης, Γουναρίδης, Μονιάκης, Βάντο, Σόουζα, Λαμπρόπουλος, Μπανούσης, Βιτώρος, Κουρδάκης, Περογαμβράκης, Χαριτωνίδης, Βερόν, Ζορμπάς, Ιωαννίδης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Σίσιτς, Καπουράνης, Χατζηκοσμάς και Νύκταρης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Βαλεριάνος, Μπούρμπος, Ζαχαράκης, ο ανέτοιμος Σαρ και οι Αγριμάκης, Ροβίθης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook