«Εκτέλεσαν» τον ΟΦΗ μέσα σε 10 λεπτά!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αυτή η περίφημη «απόφαση δια περιφοράς» που πάρθηκε κατά του ΟΦΗ διήρκεσε 10 λεπτά όλα και όλα. Τόσο χρειάστηκε για να τηλεφωνηθούν τα στελέχη της ΕΠΟ και να αποφασίσουν την εκτέλεση του.

Αυτή η περίφημη εκτελεστική γραμματεία της ΕΠΟ που δηλώνει άγνοια για τις καταγγελίες του ΟΦΗ, και αν δηλώνει άγνοια πως ξέρει ότι έχει δίκιο, έκανε 4 – 5 μεταξύ τους τηλεφωνήματα με τον Σοφοκλή Πιλάβιο να επικαλείται τον «μπαμπούλα» της ΟΥΕΦΑ.

Στην εκτελεστική γραμματεία της ΕΠΟ συμμετέχουν επτά μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ο αναπληρωτής πρόεδρος Γιάννης Οικονομίδης, οι τρεις αντιπρόεδροι Βαγγέλης Μαρινάκης, Αριστείδης Σταθόπουλος, Νίκος Ανασόπουλος, ο ταμίας Γιώργος Γκιρτζίκης και ο πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής Χρήστος Σάββας.

Από όλους τους παραπάνω, ο μόνος που δεν ψήφισε ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Γιατί, πολύ απλά δεν απάντησε ποτέ στα τηλεφωνήματα τους. Τόσο «στημένη» και παράτυπη ήταν η παραπάνω διαδικασία που διήρκεσε μόλις 10 λεπτά…

Αφού, ο πρόεδρος της ΕΠΟ παρουσίασε το έγγραφο (;), της ΟΥΕΦΑ που ανέφερε ότι δεν υπάρχουν περαιτέρω διαδικασίες μετά την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής εφέσεων, τους ζήτησε να ψηφίσουν επικαλούμενος τον «μπαμπούλα» της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Πως, όμως μια εβδομάδα νωρίτερα ο Σοφοκλής Πιλάβιος υπόσχονταν στον Μαχλά ότι θα επανεξεταστεί το αίτημα του ΟΦΗ για την επανεξέταση του φακέλου του; Ή μήπως τότε ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν γνώριζε για την… διαταγή της ΟΥΕΦΑ;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook