Σοβαρός ο ΟΦΗ, 3-0 τον Ρούβα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ιδιαίτερα σοβαρός ο ΟΦΗ επικράτησε με 3-0 του Ρούβα με τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου να βλέπουν ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουν στον προπονητή τους πως είναι ετοιμοπόλεμοι όταν τους ζητηθεί. Μαγικό γκολ από Βερόν.

Θετικά ήταν και τα μηνύματα από τον Μοχάμετ Σαρ, ο οποίος μπορεί να μην πιέστηκε ιδιαίτερα ωστόσο έδειξε ιδιαίτερα καλός στο ψηλό παιχνίδι και σωστός στις τοποθετήσεις του.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου παρουσιάστηκε σοβαρή από το πρώτο λεπτό και ικανοποίησε τους φίλους της που επέλεξαν να δουν την αναμέτρηση. Στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ του Χριστοδουλάκη, ευτύχισε να προηγηθεί στο σκορ. Στο 6΄ ο Παπάζογλου βρήκε με το κεφάλι τον Βερόν και αυτό με σουτ στην κίνηση, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Χριστοδουλάκη.

Δέκα λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ διπλασίασε τα τέρματα του με τον Παπάζογλου, ο οποίος με σουτ έδωσε “αέρα” δύο τερμάτων στην ομάδα του. Οι “ασπρόμαυροι” συνέχισαν να δείχνουν σοβαρότητα και στο δίλεπτο 24-25 έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες για ένα τρίτο τέρμα. Στο 24΄ μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό των Βιτώρου-Κουτσιανικούλη, το πλασέ του πρώτου σταμάτησε στο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα ένας “κεραυνός” του Βιτώρου από τα 30 μέτρα βρήκε σε ετοιμότητα τον Χριστοδουλάκη που έδιωξε σε κόρνερ. Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους δεν είχαμε κάποια άλλη αξιόλογη στιγμή.

Η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη ήρθε στο 54΄ όταν Καπουράνης βρήκε ωραία τον Περογαμβράκη, αυτός έκανε το σουτ, με τον Χριστοδουλάκη να διωχνει σε κόρνερ.  Στο 63΄ ο ΟΦΗ φάνηκε ξανά απειλητικός όταν το σουτ του Κουρδακη απέκρουσε ο Χριστοδουλάκης, στην συνέχεια ο Καπουράνης σκόραρε, όμως από θέση οφσάιτ. Στο 71΄ το σουτ του Περογαμβράκη πέρασε άουτ.

Στο 75΄ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για τον Ρούβα όταν το σουτ του Πλουσή μπλόκαρε ο Αγριμάκης. Η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν το 3ο γκολ του ΟΦΗ. Στο 84΄ ο Ροβίθης με δυνατό σουτ σημείωσε το τελικό 3-0.

ΟΦΗ: Γουναρίδης,Ζαχαράκης, Βάντο, Σαρ, Σόουζα, Βερόν, Ιωαννίδης, Βιτώρος, Κουτσιανικούλης, Ζορμπάς, Παπάζογλου

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Αγριμάκης, Κουρδάκης, Χαριτωνίδης, Μπανούσης, Χατζηκοσμάς, Νύχταρης, Καπουράνης, Περογαμβράκης Λαμπρόπουλος και Ροβίθης

Ρούβας: Χριστοδουλάκης,Κορδονούρης, Ανυφαντάκης,Λουμπάκης,Ταβλαδοράκης, Σεντεμέντεζ,Πετράς,Χατζησάβας, Αντωνάκης, Ανωγειανάκης, Γκάτσης

Aγωνίστηκαν και οι Γκονζάλες, Έλκεμανς, Φουκαράκης και Λυκούδης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook